Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham krzysia

POMÓŻCIE WYBRAC SAMOCHÓD

Polecane posty

Gość wnuk smirnofa
gladeluppa trafilas w samo sedno. chodzilo o zaimponowanie OSOBIE komiczne. jego osobie. dlatego cie oczerniam.

Gość wnuk smirnofa
litijana :D oby pozyla jak najdluzej

Gość gladelupaaaa
komiczne jednak jesteś chamski. skoro nie wiesz, co zrobić w tej sytuacji to przynajmniej zamilcz, a nie wyśmiewasz mnie na innych topicach

Gość wnuk smirnofa
blyskotliwy chamie -jak tam zdrowie twojej dziewczyny, lepiej? bierze w ogole jakies leki oslonowe dla tego antybiotyku?

"skoro nie wiesz, co zrobić w tej sytuacji to przynajmniej zamilcz, a nie wyśmiewasz mnie na innych topicach " a to ciekawe - moja jedyna słuszna rada (bo gdyby kolezanaka :P:P:P:P autorki z takowej skorzystała, to nie byloby problemu) jest chamska? :D Wnuk - bierze osłonki... trilac i cos jeszcze ale ona brała 2 antybiotyki na raz (plus jeszcze jakies badziewie)... ten jeden, stosowany raz w tygodniu wprowadza ją w strasznie ciezki stan... juz jest lepiej, dzis była na badaniach i są lepsze...

Gość wnuk smirnofa
komiczne chociaz tyle. z tym trzeba uwazac. lekarze rzadko robia dobry wywiad. czasami leki wchodza w interakcje z czyms innym o czym lekarz nie wie lub nie zna szkodliwosci interakcji. zycz jej zdrowia