Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19letnia dziwica

19letnia dziewica.

Polecane posty

Gość 19letnia dziwica

mam 19lat i jestem wciąż dziewicą. Zawsze chcialam być nią jak najdłuzej, bo to dobrze świadczy o kobiecie, poza tym chcialam zrobić 'to' ze swoim chłopakiem, którego byłabym w 100% pewna. W dziesiejszych czasach ciężko o dziewice bo już nawet małolaty bezmyślnie idą do łożka. Jestem z chłopakiem już 2 miesiące i czuję ze chciałabym już z nim pojśc do łożka . Ale nie wiem czy skoro już tyle czekałam i wytrzymalam, to czy nie jest to za szybko i czy nie powinnam jeszcze troche poczekac.. Nie chciałabym potem, zeby sie okazalo ze jednak nie jest to milosc, tylko zwykle zauroczenie, a on zostawilby mnie po paru dniach. a ja gryzłabym sie sama ze sobą 'głupia, no i na co Ci to wszystko było'. Dziewczyny, mam do was pytanie. W jakim wieku miałyscie swój pierwszy raz i po jakim czasie bycia z chlopakiem zdecydowalyscie sie na to. Proszę o szczere i poważne wypodziedzi. Z góry dziękuje !

Gość mąż swojej zony
moja zona miała 21 lat i była dziewicą, oddała mi się po pół roku znajomości, za nastepne pół roku bylismy już małżeństwem :)

Gość wydaje mi się
że to powinno wyjść naturalnie i żadnego sztywnego terminu nie ma na "przekonanie się". jeśli jest dupkiem to nieważne czy okaże się to teraz czy za pół roku czy za rok z punktu widzenia "pierwszego razu". Więc skoro czujesz że jest odpowiedni "mood for love" to korzystajcie z tego.

Gość shipka
Ja sttracilam dziewictwo przed 16 -nastymi urodzinami, czyli mialam 15. ZALUJE tego strasznie :( Moglam przynajmniej poczekac do 18-nastki :( Niewazne czy kiedys zerwiecie czy nie, tylko wazne jest to ze po pól roku znajomosci sie kochacie (chodzi mi tu teraz o uczucia). Co sex po dlugiej znajomosci jest o wiele przyjemniejszy co w zwiazku trwa presja przed tym by tego nie robic. Wytrzymaj jeszcze chwile dziewczyno :) Szanóje bardzo kobiety co z tym czekaja az beda juz dorosle. :) :*

Gość miałam 23 lata
i coś czuję że to był faul start... znałam niby faceta parę lat

Gość bdcsdfhef
zaczekaj jeszcze 2 miesiące to za mało