Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19anitka20

ciaza

Polecane posty

Gość 19anitka20

drogie kobietki mam do was pytanie mam 20 lat i jestem z łopakiem dwa lata bardzo chce miec dziecko ale on twierdzi ze jest jeszcze za wczesnie zrobiłam cos głupiego

Gość 19anitka20
cos głupiego kochałam sie z nim dokładnie miesiąc temu i przebiłam prezerwatywę myślałam wtedy ze juz spełni sie moje marzenie a jednak nie jestem w ciąży co mam zrobić pomóżcie

Gość jestes beznadziejnie glupia
patrz wyżej. Nikomu nie życze takiej dziewczyny.

Gość Łezka39090
Kochana nierób tego, bo będziesz żałować.. skoro facet mówi że niechce to nic tego nie zmieni, A ty się unieszczęśliwisz..:( Ja mama podobną sytuacje tylko odwrotnie.. on chciał a ja niebyłam pewna.. i teraz jestem w ciąży.. i nieiwem co dalej:(

Gość 19 anitka90
ale wy nie rozumiecie chodzi o to tak naprawde ze on mówi ze mnie kocha ale oglada sie tk naprawde za innymi laskami!!! a ja swiata po za nim nie widze co zrobie jak mnie zostawi!!! jak z nim rozmawiam na temat dziecka i muwie mu ze gdybym je miała z nim czy by nigdy mnie juz nie zostawił a on ze nigdy by mnie nie opuscił i kochał bardziej tak jak i tez dziecko

Gość 19 anitka90
odpowie mi któras z was teraz!!!!

Gość a myslisz
a myslisz ze jeslio oglada sie za innymi to zostanie z toba i dzieckiem? zastanow sie lepioej co bedzie jak sie wlasnie z powodu twojej ciazy obejrzy na tyle skutecznie, ze zostaniesz sama z niemowlakiem

twoje rozwiązanie przyniesie ci szczęście tylko jeśli on jest pedofilem. bo wtedy zaspokoi o dziecko i nie bedzie myslal o innych kobietach. a w innym razie nadal bedzie.

tak na marginesie znam taki przypadek, gdzie babka zaszła w ciaze bo chciala zatrzymac przy sobie faceta i ani on ani ona nie są szczęśliwi, bo fakt, udało jej się dopiąć celu, są razem, ale tylko mieszkaja razem, nic więcej oprocz obustronnej nienawiści. nie twierdzę, że tak musi się stać, ale zaskoczyłoby mnie szczerze gdyby było inaczej.

Gość nie bądź głupia
ciąża w takiej sytuacji to jedno z gorszych rozwiązań. Albo Cię zostawi, albo zostanie i się znienawidzicie , a Ty ostatecznie zostaniesz sama z dzieckiem. Dziecko nie zatrzyma faceta przy Tobie.