Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka*

Preparaty doustne poprawiające wygląd skóry.

Polecane posty

Gość załamka*

Jestem załamana. Zawsze milalam celulitis..ok.. Ale..to co sie teraz dzieje z moja skóra (nogi, ramiona, brzuch, dekold) to...aż płakać sie chce gdy widze sie w luztrze. Skora jest zlupelnie pozbawiona jędrności..wszedzie górki i pagórki.. Zastanawiam sie powaznie nad operacja plastyczna ale narazie nie stac mnie na nia.. Dziewczyny - błagam - znacie jakies srodki poprawiajace "gęstość" skory.. Do jakiego lekarza powinnam isc? Co zrobic by nie plakac gdy tylko spojrze na siebie? Mam tylko 26 lat a wygladam jak babcia..:( :( :(

Gość karollla1402
Musisz ćwiczy, ruszać się. Będzie lepiej i samopoczucie się też poprawi. Głowa do góry. Każda z nas ma czasami gorsze dni. Pozdrawiam ;-))

Gość załamka*
Tu nie chodzi o moj gorszy dzien. Poprostu wiem jak wygladam.. Nie jest tak,ze sie uzalam..bo np. cos mie nie wyszlo.. Mam wiele..kochajacego meza..prace..i calkiem niezla figure.. Tylko..gdy zdejme ubrania..gdy jestem naga..widze swoje cialo.. To strach mnie bierze bo..jesli w wieku 26 lat wygladam tak zle..to co bedzie za kilka lat.. Jestem zrozpaczona, zalamana..

Gość aguniaaaaa
ja mam 21 lat a straszne rozstępy na pupie ,udach i łydkach,takie prążki czy jak to określić a na brzuchu takie podłużne.Kiedyś miałam boskie ciało.Schudłam raz troszkę kilo,potem w domu była wojna że nic nie jem ,choć ja tylko odstawiłam słodycze i pieczywo i dużo ćwiczyłam,ale tak mnie zadręczyli że w 3 miechy przybyło mi 20 kg 2 lata łaziłam jak prosię teraz schudłam 12 kg chcę jeszcze trochę,nie dam zniszczyć sobie życia,ale po pięknym jędrnym ciele zostały tylko wspomnienia,czasem nie chce mi się żyć

Gość zielona żabka 2
Nic tak dobrze nie działa jak systematyczne ćwiczenia, nie muszą być nawet bardzo wyczerpujące, najlepiej dobrać rodzaj aktywności do swojego charakteru ale trzeba być systematycznym. Jeśli chodzi o doustny produkt na cellulit to przetestowałam i polecam Recellox, a preparat zwiększający gęstość skóty który stosowałam i byłam zadowolona ( chociaż ja stosowałam żeby poprawić sobie wygląs skóry twarzy) to Incree - efekty były bardzo dobre skóra była bardziej sprężysta i elastyczna