Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chanele

okes a sorlarium

Polecane posty

Gość chanele

Hej. Mam pytanie. Czy można chodzić na solarium podczas okresu?

Gość chanele
Nawet w pozniejszych dniach okresu? A czym to grozi?

Gość jak sie nazywasz
kurwa jak pomysle ze moglabym sie isc opalac po dziewczynie ktora miala okres to na wymioty mnie zbiera ;/ to tak samo jakby ktos mial grzybice ;/

to nie mysl bo pewnie nie raz leżalas na takim lozku na ktorym poprzednio lezal ktos z grzybem/okresem/lupiezem/pryszczami na plecach hehehe

ja po dostaniu łupieżu pstrego(na szczęscie mam to za soba) postanowiłam chodzic only na stojace, tam przynajmniej nikt sie nie kładzie z syfami:)

Gość chanele
jest takie cos jak tampon

Do Lady: a ciekawa jestem jaki syfiarz mnie zaraził???Qrwa tyle sie z tym męczyłam że chuj mnie strzelał.Dlatego juz nigdy w życiu nie położe sie na te zasyfiałe łóżka.Przeciez wiadomo ze ta dezynfekcja nic nie daje.po tylu ludziach w taki sposób jak oni to robią jest to po prostu niemożliwe.Ot taki pic na wodę tylko po to żeby było i nikt sie nie przyczepiał.

Gość chanele
Moze wystraczy chodzic do solariow, ktore maja cale siecie i uzywaja prawdziwych markowych plynow odkazajacych, a nie oszczedzac i chodzic do tych byle jakich gdzie w plynie odkazajacym 90% jest wody? :)

ale ty jestes głupia, co za różnica jakie solarium?Myslisz ze marka ma tu cos do rzeczy?Ty wiesz ile brudnych dupsk lezy dziennie na tych łóżkach?Myslisz ze przejechanie szmatką zabije wszystkie te syfy???Głupich nie sieją co nie?

prawda jest taka ze niektórzy ludzie sa bardziej podatni na wszystkie syfy a niektórzy np nie załapią nic, a ta dezynfekcję która i tak nic nie daje moga sobie wsadzic gdzies.

Gość chanele
wobec tego po co odkazaja narzedzia po operacji? przeciez i tak wszyscy leza na tym samym stole operacyjnym :)

nadal twierdzę że jestes głupia jak but, Ty myslisz ze w solarium są takie same środki dezynfekujące jak w szpitalu?Oh My God, naiwna jesteś jak dziecko.

Gość orange-orange
zaloz tampon i stringi i idz sie opalac, ja chodze do Top solarium