Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuźka_p

męskie dopalacze?

Polecane posty

Gość zuźka_p

mam taki nie fajny problem :/ mój facet nie ma wzwodu kolokwialnie mówiąc... wybieramy się wkrótce do lekarza, bo ta sytuacja stała sie nie do zniesienia, wieczne pretensje, kłótnie i awantury no i oczywiście brak bliskości...tak sie zastanawiałam nad jakimiś ziołowymi tabletkami? permen, może penigra? a może jeszcze coś innego? czy któraś z Was miała taki problem :/??

Gość a może ty się mało starasz

Gość mam ten sam problem
i to nie jest kwestia tego czy sie staram czy nie i tego jak wygladam. moj maz ma zanik libido. kochamy sie 3 x w roku, z mojej inicjatywy oczywiscie. wpadlam w depresje, stracilam poczucie wartosci, zaczelam nawet ogladac filmiki na redtube. wiem, ze brzmi to perwersyjnie, ale jakos musze sie rozladowac.. pierwszy raz sie do tego przyznaje, wstydze sie sama przed soba, ale coz zrobic.. dzieci nie mamy, przez ten klopoty mam straszne podejscie do ciazy i wychowania dzieci. on by chcial (ciekawe skad te dzieci maja sie wziac???) a ja nie!!!! jestem zalamana. penigra, permen, supermeny w naszym przypadku nic nie daja, ale to wina meza - raz bral a 10 razy zapomnial. byl u lekarza, dostal jakis lek, nie pamietam nazwy, i to samo czyli raz bral a potem... jestem u skraju zalamania. widze kobiety jak kwitna, sa szczesliwe. mnie nie brakuje czulosci tylko tego rodzaju bliskosci. wiem dziewczyny, ze mnie rozumiecie. sorki za dlugi post. musialam sie wygadac.

Gość Roska1
Trzeba pilnować męża. Ja swojego rano i wieczorem \"męcze\" i dzieki temu nie zapomina o tych tabletkach Permen. Bo to dziala tylko wtedy jak sie regularnie bierze przez okreslony czas.

Gość mam ten sam problem
wiem, ze trzeba pilnowac, totez pilnowalam. i co uslyszalam? - ze tak go kontroluje bo mi tylko na seksie zalezy. a mi jak w morde... rece opadaja. w zeszlym tygodniu zagrozilam, ze odejde albo sobie kogos znajde. obiecal poprawe. no i na kolejnej obietnicy sie skonczylo... jestem zalamana!

Gość zuźka_p
widzę, że nie jestem sama z tym problemem... straszne to jest. Co to jest ten Permen?dziala? pomaga Wam? może i my powinniśmy tego spróbować?

Gość filip.p
permen to jest taki ziołowy suplement diety, sprzyja utrzymaniu sprawnosci seksualnej, ma korzystny wplyw na erekcje i libido. Tyle wiem, poszukaj moze troche na necie albo po prostu zapytaj o niego w aptece

Gość nujjaasss
moze chlopy mają wymagające kochanki i przez to z wami już nie moga.

Gość zuźka_p
mój mąż nie ma żadnej kochanki. Do tej pory było nam w łóżku wspaniale, nigdy żadne z nas nie narzekało. Idę dziś do apteki, zpaytam o ten Permen i może juz dziś go kupię, musze coś zrobić zanim sytuacja nie stanie się już kompletnie beznadziejną

Gość zuźka_p
kupiłam mężowi ten Permen, zobaczymy jak będzie przebiegać kuracja. Mąż ma brać po 1 lub 2 tabletki dziennie, oby się udało

Gość Anka Niunia
powodzenia zycze...poradzic moge do tego herbatke z korzenia żeńszenia, podobno tez pomaga...kolezanka kupowala swojemu a byl mlodziutki po 30 i mial taki problem, potem jakos minelo, wiadomo trzeba faceta zachecac i nie wspominac o tym problemie, to bedzie lepiej, gdyby kobiecie nie chcialo sie bo cos tam cos tam a facet ciagle o tym mowil jako argument bo tobie wiecznie sie nie chce ...to tez by nam sie nie podobało, dziewczyny troche czulosci i delikatnej rozmowy a bedzie ok, to sie leczy ....pamietajcie pozdrawiam

Gość filip.p
zuźka zobaczysz, że wszytsko się ułoży i będzie dobrze :) tylko niech ten Twój kochany jeszcze dba o zdrowie, wiesz uprawia jakiś sport. Tabletki może i są dobre, ale pamiętaj, że trzeba o siebie bardzo dbać

Gość zuźka_p
filip, dzięki za miłe słowa, wsparcie nawet obcych ludzi jest bardzo ważne... Kupiłam mężowi Permen. Bierze go od 3 dni, cała kuracja ma trwać 8 tygodni. Cóż, zobaczymy jak to będzie, ale przynajmniej przestaliśmy się już kłócić, wspieramy się oboje i czekamy na efekty.

Gość kriss.ot
Ja też kiedyś miałem okazję kurować się Permenem. Mam 49 lat i niestety ten problem dosięgnął i mnie. Ale dałem radę, 8 tygodni kuracji, teraz też od czasu do czasu biorę tabletkę. Wszystko wróciło do normy, poprawiła się moja sprawność seksualna. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Gość zuźka_p
I co, jak się teraz czujesz po tej kuracji? teraz też bierzesz jeszcze jakieś tabletki?? miałeś jakieś efekty uboczne po tym permenie?

Gość kriss.ot
No do dziś czasem biorę permen. A kuracja zadziałala, bardzo dobrze sie czułem i w trakcie i po. Bezinwazyjne i długoterminowe tabletki

Gość zuźka_p
kupiłam ten Permen dla mojego faceta. Zobaczymy jak to będzie, ale najważniejsze to chyba się nie stresować, bo stres również jest przyczyną problemów ze wzwodem :P

Gość kriss.ot
Zuźka tylko pamiętaj o tym, że oprócz Permenu, zeby efekt był murowany Twój kochany musi o siebie dbać. Wiadomo, najwazniejsze są tabletki, ale o sobie też trzeba pamiętać. Więc : od czasu do czasu proponuję jakieś ćwiczenia, warzywa, owoce i będzie dobrze!

Gość zuźka_p
Tak wiem wiem, pamiętam o tym :) będe pilnowała żeby nie palil papierosów i za dużo nie pił. Już bierze permen, i muszę powiedzieć, że dobrze się czuje, już nawet powoli nabiera takiej swojej "pewności siebie" :) będzie dobrze :)

Gość zuźka_p
Słuchajcie, można Permen zamówić na internecie prawda? I chyba nawet to taniej wychodzi?? Może wiecie gdzie można zamówić go najtaniej?

Gość kriss.ot
pewnie, że można go zamóić na internecie. Nawet chyba taniej wychodzi. Wpisz sobie w googlach po prostu Permen i wyskoczą Ci wszytskie możliwości.

Gość zuźka_p
Najlepiej brać jedną czy dwie tabletki Permenu dziennie? Jak wyglądało, wygląda dawkowanie u Was?? Bo nie wiem ile mój kochany powinien brać :P muszę się pochwalić, że razem rzuciliśmy palenie i już nie pijemy alkoholu. Same plusy :)

Gość bererere
Mój mąz bral 2 razy dziennie i efekt był zaskakujący po ok 7 tygodniach :) Bardzo pozytywny !!!

Gość zuźka_p
to muszę mu powiedzieć żeby brał 2. Ale i tak efekty sa piorunujące! Ostatnio nawet było już "bliżej niż dalej" ;) to co będzie po kuracji :D

Gość rejczel23
Mój mąż nie ma tego problemu, chociaż odkąd jestem w ciąży jakoś rzadziej to robimy, kiedyś bywało i 7 razy w tygodniu, a teraz tylko 2 czasami, 3 razy. Mąż twierdzi, że to w trosce o mnie i dziecko, że boi się, że zrobi mu krzywdę. Czy uważacie, że to dlatego, czy może ze względu na fakt, że ja staję się mniej atrakcyjna?

Gość rejczel23
Ale radzę brać tylko leki przepisane przez lekarza, mąż mojej znajomej kiedyś sam sobie poprawiał potencję i było jeszcze gorzej, bo specyfiki kupił bez konsultacji...

Gość zużka_p
no ja też myślę, ze najlepiej się skonsultować, ale z farmaceutą w aptece też można! a permen jest na bazie ziół więc nie powinno być później problemów i powikłań!

Gość klusek
potrzebuję środka na poprawę wzwodu. Próbowałem już penigry. Niestety zero efektów ani negatywnych ani pozytywnych. teraz chcę spróbować permenu ale boję się, że nic mi to nie da?

Gość zuźka_p
no to może powinieneś iść do lekarza?? Porada specjalisty z pewnością nie zaszkodzi. Permen możesz sobie kupić tak czy siak ale może lepiej zapytaj seksuologa dlaczego tamte tabletki ci nie pomogły

Coraz więcej czytam o Permenie i się przekonuje do tego, żeby kupić. Podoba mi się, że jest ziołowy, to bardzo dobrze, że nie to nie jest czysta chemia. Chcę zacząć w siebie wierzyc, jak coś zacznę używać to może przestanę się stresowac i będzie lepiej.