Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilka-z-włoszczowy

Do pracowników ING Bank, ważne

Polecane posty

Gość debilka-z-włoszczowy

Chciałam założyć konto przez internet. Studenckie. Kliknęłam na odpowiedni odnośnik, od konta studenckiego, wypełniłam formalności i potwierdziłam. Patrzę, a tu założyłam konto standard, mimo iż dałabym sobie uciąć rękę za konto studenckie. Dwa razy zaznaczyłam taką opcję. Nie wiem. Może przez nie uwagę coś się poplątało. I co zrobić teraz? Gdzie się udać by to anulować? Do banku? Czy czekać na kuriera i nie podpisywać dokumentów. Jestem w kropce. Nie mam czasu chodzić po bankach, pomagam mamie w domu, które jest teraz chora. Ktoś mi pomoże. Głupota nie boli, nieuwaga dużo kosztuje. Pozdrawiam.

Gość doradca...
Witaj... Najlepiej idź do oddziału swojego Banku Śląskiego. Tak czy inaczej jak przyjdzie korespondencja z banku musisz iść do placówki i podpisać umowę, czy będzie to konto student czy konto standard. Więc się nie przejmuj co zamówiłaś przez Internet.

Gość doradca...
Jeszcze może być taka sytuacja, że kiedy masz skończone 26 lat automatycznie zostało ci przypisane konto standard. W tej sytuacji nie możesz mieć już konta student...