Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolkka

nagość podczas porodu

Polecane posty

Gość dolkka

mam pytanie, czy gdy zaczynaja sie bule dla ich złagodzenia wchodzi sie do wanny lub pod prysznic całkiem nago, i potem paraduje sie po sali tez nago (gdy sie juz wyjdzie z wody)..... połozne polecaja skakanie na piłce czy te wszystkie czynnosci odbywają sie kompletnie nago? jak to wyglada....?

Nikt ci nie może zabronić mieć jakiejś koszulki. Z resztą gdyby coś bakali to powiedz że nie tą częścią ciała musisz być naga doporodu- to uciszysz ich szybko. Sama decyduj w czym chcesz być bo moim zdaniesz szpital powinien \"leczyć\" a nie wyznaczać \"szpitalne trendy mody\", czy kazać ci ubierać szpitalne koszule.

a jeśli rodzisz w wodzie to nie widzę nic złego zeby mieć na sobie górę stroju kąpielowego i przygotowany ręcznik+szlafrok+koszulę - na czas wychodzenia z wody...

Gość po porodzie
Ja bylam caly czas w koszuli nocnej ale jak szlam pod prysznic to sciagnelam ja i potem znowu ja wlozylam i tak chodzilam na pilce tez w koszuli bylam i jak rodzilam to tez

właśnie ja tez mam zamiar rodzić w wodzie I jakoś nie wyobrażam sobie paradowanie przed wszystkimi nago!! Mam nadzieję ze będę mogła założyć górę

Dziewuchy moje kochane- nie bójcie sie mówić co wam na sercu leży położnym. O waszym ubiorze one nie decydują i nie krępujcie sie zaprotestować jeśli karzą wam sie rozebrać do naga. Przygotujcie sobie jakieś koszulki i będzie gites

jak skakalam na pilce to bylam normalnie w koszuli... pozniej jak weszlam do wanny to zupelnie nago ale wtedy to juz mi bylo wszystko jedno... a jak wyszlam z wanny to polozylam sie na lozku i poloznamnie i dziecko przytulone do mnie przykryla recznikiem i takim szpitalnym przescieradlem... a co do nagosci to mielismy pojedyncza sale i byl na niej moj maz i 2 polozne w czasie tej nagosci i nikt mi nie wlazil (nawet lekarz bo nie bylo potrzeby bo sie nic nie dzialo)...

Gość mlp
no śwłasnie nago...troche komiczny widok obwiłe piersi i wielki brzuchol...troche wstydliwa sprawa....

no ale oczywiscie jakbym powiedziala ze chce miec stanik czy cos to by nic nie powiedzialy polozne bo wczesniej widzialam zdjecia kobiet rodzacych w wodzie w tym szpitalu i one byly w stanikach...

mlp wiesz to zalezy od gustu dla niektorych kobieta w ciazy jest piekna... poza tym nie kazdy ma obwisle piersi...

Gość colombinka
u mnie o stroju tez nikt nie decydowal, do samego konca bylam w koszulce nocnej, tez planowalam do wanny, ale jak zaczely sie bole to juz zapomnialam i o wannie i o calym swiecie :) i niechby tylko ktos probowal mnie ruszyc z fotela :) o wannie przypomnialam sobie dopiero przy partych, ale polozna stwierdzila, ze nie zdaża nawet wody napuscic, bo dziecko juz wychodzi

Gość ortografia na 6
ja rodziłam prawie nago,mimo,ze nie w wodzie.Było mi wszystko jedno.Gdy boli jak cholera...niewazne jak sie wyglada-wazne zeby k...wa przestało!

Gość a oto streszczenia
zgadzam się z Ortografią :D mnie tez tak bolało, że miałam gdzieś strój lub jego brak :D

Gość porażkaaaa

Gość i tu sie mylicie
rozne priorytety maja ludzie... Mi wszelkie bol i inne uczucia przeslanial wstyd.