Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierzę że się uda

TEBEX- PALACZE TEN LEK NAPRAWDE DZIAŁA!!!!!!!

Polecane posty

Gość wierzę że się uda

Jestem w szoku! Mój chłopak- nałogowy palacz od wielu lat od wczoraj rana stosuje tabex [narazie 1tabl. co 2godziny] i masakra- czuje sie strasznie, wymiotuje, niedobrze mu, prawie nic nie je, śpi... dzis rano zapalił 1 fajke to zgasił ją w połowie. Popoluniu wziął 1macha i wyrzucił bo mu śmierdziało!!!!!!! To jest 1 rzecz jaka na niego podziałała! Teraz się męczy ale wierzę że wyjdzie z nałogu :)

Gość Zofija13
Hej!Ja używałam TABEX-u,nie wiem czy mówimy o tym samym.Kilka lat temu też się na nim odzwyczaiłam.Z grona 10-ciu osób,które ze mną rzucały w ten sam sposób na 1. osobę nie zadziałał.Po kilku latach ponownie zaczęlam się na nim odzwyczajać ...ijuż z tego nic nie wyszło.Radzę więc aby Twój chłopak po rzuceniu palenia już nigdy nie sięgnąłpo papierosa,nawet jednego,bo to go zgubi.Wlasnie mnie ten problem dotyczy,walczę ale nic nie wychodzi,próbowałam różnych środków .Życzę powodzenia!

Gość wierzę że się uda
Zofija dzięki że napisałaś! Tylko że mój chłopak lubi palić i mówi, że on by tak chciał popalać np. raz na jakis czas jak wyjdze na piwko... ale widac tak nie mozna :O

Gość tędy i owędy
mnóstwo ludzi po tym odebrało sobie życie. Pisali kiedyś o tym we wszystkich portalach! Uważajcie!

Gość hopppp

Gość a mój im dłuzej bierze tabex
tym wiecej pali - pierwsze 2dni nic a teraz wiecej :O