Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala prawda o...

cala prawda o NASZEJ KLASIE

Polecane posty

Gość kotlinkaaa
Może i lekko to przesadzone, ale na pewno bardzo trafne autorko, gratuluje :)

Gość niestety nie przesadzone
100% prawdy :P

Gość kotlinkaaa
Moim zdaniem głównym problemem jest po prostu brak umiaru ludzi....

Gość całkiem całkiem
nie bardzo romumiem nie kady sie tak zxachowuje.. moze małolaty z gimnazjum tak. ale wiekszosc ma normale foty i chyba to normalne ze jak bła w grecji czy turcji to wrzuci fotki..zeby pokażac ze bła tam...zazdroscicie ze nie było was stać jechac do tak taniego kraju??

Gość ileioo
myślę autorze topiku , że masz rację i mam nadzieją , że szybko to zlikwidują

Gość kotlinkaaa
calkiem całkiem...> wiesz znam ludzi którzy objeździli cały świat i nie ma ich fotek na naszej klasie, choć profile mają....Nie zwracam ludziom uwagi wprost, jak wrzucają debilne zdjęcia w masowej ilości, bo zaraz im się wydaje, że zazdroszczę....a ja po prostu z tego szydzę...

stac mnie a jeszcze jak dzisiaj wygram 35 mln to hoho :classic_cool: uwierz mi ze nie tylko gimnazjalistki maja takie profile duzo osob doroslych ma tak jak napisal autor powyzej,oczywiscie nie ma nic zlego ze ktos dodaje zdjecia z grecji czy turcji ale no proszecie wstawi po 50 fotek w tym samym miejscu 3 jak kuca 5 jak stoi na jednej nodze 2 jak dlubie w nosie :o

Gość całkiem całkiem
nk dała mi spotkac znajomych z przed wielu lat.z którymi starciłam kontakt jak zgubiłam tel z wakacji,z imprez z przyjec ..bardzo sie ciesze ze jest cos takiego..nie mam czasu zeby latac ciagle na spotkanka klasowe czy imprezki a tak mam kontakt ze wszystkimi i wiem co u nich słychac;))i potem nie bede zaskoczona ze nie wiedziałam o tym ze kolezanka z klasy ma juz 5letnie dziecko..

Gość kotlinkaaa
ok ktoś ma dziecko, wrzuci jedną, dwie, trzy fotki, ale żeby od razu 50....czy nawet 20...nie uważacie, że to przesada?

Gość całkiem całkiem
a jak wyczekwał zego dzieciaka pare lat?to wtedy jest najszczesliwsza osoba na ziemi i dla mnie to moze nawet i sto fotek wrzucać nic mi do tego..

Gość asyst
e... a ja lubie ogladac fotki przyjaciol :P

Gość kotlinkaaa
A ja z Tobą Miss_Suchego_Podkoszulka się zgadzam ;) A najbardziej, to mnie wkurza, jak ktoś wrzuca fotki gdzie jest masa innych ludzi, jawne łamanie praw autorskich, kretynizm totalny.

Gość c h ... ci do tego
ja wrzucilam 5, czyli kasowac 2?

Ja lubię NK. Może dlatego, że podstawówkę skończyłam 31 lat temu, a liceum parę lat później. Odnalazłam ludzi sprzed przeszło ćwierć wieku i bardzo się z tego cieszę! Dużo prawdy w tym, co napisała Autorka topiku, ale co z tego? Ludzie są jacy są i nie trzeba ich wszystkich lubić.

Gość całkiem całkiem
jakie dziciatko????

Gość kotlinkaaa
całkiem całkiem....> jasne, że może robić na swoim profilu, co zechce, tylko że to jest niesmaczne, ciekawe czy jakby się zapytano to dziecko i było świadome, czy by chciało być wystawione w internecie jak na wystawie...

a ja dzieki naszej klasie zorientowalam sie z kim oprocz mnie spotyka sie moj adorator....wcale mnie to nie zabolalo tylko hujowi gratuluje gustu...bo jakiego se paszteta poderwal to ....zeby jak kon ..i mam wrazenie ze jak mowi to sie slini..znaczy sie ta panna...bleee

Gość kotlinkaaa
no fakt pośmiać to się można na naszej klasie :)

Gość całkiem całkiem
kotlinko nikt ci nie każe ogladać wszystkiech fot..nie smaczne by bło gdyby goła dupe pokażywała i kazała ci na siłe ogladac..sorry ale to nie wasza sprawa co kto ma w swoim prrofilu jak chceż ogladać sto fotek dziecka ..to ogladasz jhak nie...to co cie to interesuje i ty wychodzisz z jej profilu...tyle..

Gość porucznikowa
Ostatnio znalazłam na naszej klasie szefa mojego męża. Stał sobie pod jakąś palmą, koło basenu, w majtusiach. Usmialismy sie jak norki. Niby normalna sytuacja, że się w samych kapielówkach na wakacjach stoi kolo basenu, ale - no smieszne to było :P

Gość apropos dodawania do znajomych
kont typu "jestem piękna", "najsexowaniejsze babeczki" wejdźcie sobie na niejaką MONIKĘ BUDNIK Z KATOWIC:o To jest znajoma mojego kumpla i co tam zobaczyłam to nie wierzyłam:o Nie dość, że foty do siebie podobne to jeszcze chyba połowa z jej znajomych to własnie konta typu "jestem największa fanką tipsów":o SZCZERZE? Nawet nie wiedziałam, że tego typu kont jest tyle:p i wiem, że to wredne podawać tak tutj dane kogoś, ale no czy to nie jest debilka żeby jej profil tak wyglądal i miała takich znajomych?:o Zresztą sami zoabczcie:o Do połowy dodawała znajomych faktycznych, od połowy same "Fanka długich włosków":o:P:P:P:P:P

Gość kotlinkaaa
calkiem całkiem...> jasne, wiesz ja nie płaczę z tego powodu i nie cierpię na bezsenność, że ktoś ma 100 fotek dziecka w profilu, tylko po prostu mówię, jak to widzę i na prawdę współczuję temu dziecku. Bo to też jest co innego, jak wystawiam swoje fotki, gdzie jestem tylko ja, a co innego, jak z innymi ludzmi, albo zupelnie innych ludzi,,,,

Gość całkiem całkiem
no o kdobrze..ale macie cigle problem z tym ze ktos tam cos tam sobie wstawił fote pod palma w rio czy cos tam..dla mnie to norma kazdy robi co chce ..jak wkłada fotki dziecka to ma prawo do 18 roku zycia za nie odpowiada i decyduje co gdzie i jak bedzie.to jego dziecko i jego szczescie... oczywiscie nie popieram fotek małolat z goła dupa ..no ale to one sie wystawiaja na posmiewisko a nie ja..wiec mmi to zwisa co kto ma na naszej klasie..

Gość kotlinkaaa
cakiem calkiem....> tylko rodzice maja też prawo chronic swoje dziecmi, a cos takiego, to na pewno nie jest chronienie je.... Z drugiej strony jeśli ktoś pochodzi z biednje rodziny, na wszystko brakowało pieniedzy i jeśli teraz się powiedzmy "dorobił" i wyjeżdża na wakacje, i wrzuca fotki stamtąd, to poniekąd rozumiem i traktuje to jako psychoterapię, jeśli to mu pomoże o zapomnieniu o upokorzeniach jakie przeżył jako dziecko, to niech wrzuca tysiące zdjęć...

Gość całkiem całkiem
rozumiem ze ty jak wyjezdzasz na wakacje to w ogóle fotek nie robisz ..a jak juz zrobisz to chowaśz głeboko w szafier zeby nikt przypadkiem ich nie zobaczył??/