Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cala prawda o...

cala prawda o NASZEJ KLASIE

Polecane posty

Gość kotlinkaaa
oczywiście, że robię, tylko nie wrzucam je na naszą klasę :D

Gość widzę że ktoś czyta Kominka
nie ładnie tak kopiować

Gość kotlina
NK naprawdę jest miejcem w którym można się dowartościować, poszpanować stać się pseudogwiazdą. Do listy dodaję zdjęcia z rodzicami:oto moi kochani rodzice,moja mamuśka, mój tato Henryk. eksperyment pokazuje jak płytkie są pobudki użytkowników oraz jak łatwe są niektóre panie

Gość bleblak
jedna moja kolezanka wrzucila zdjecia ze swojego porodu. Dziecko okrwawione, ona spocona i czerwona... Niezbyt przyjemny widok. Zniesmaczyly mnie te zdjecia...

Gość kotlina
czasem niestety zdarza się tak że dana osoba nigdy nie słyszy komplementów a te w necie są jesynymi jakie usłyszały

Gość grado
nie ma to jak kominka czytać kominek.blox.pl

Gość wenerrra
powiedz bleblak gdzie są takie foty ja też widzialam zdjęcia niesmaczne typu facet na plaży leży z 6 laskami a jedna z nich trzyma mu rękę w slipkach zdjęcie z drinkiem z parasolką gdzies na plazy lub klubie dziewczyna ma zdj\ecie z boyem hotelowym pod palmą gdzieś tam w ciepłych krajach - zdjęć z chłoptasiem od walizek sie nie robi, nie wypada, tylko chyba stuknięta niedoinformowana dziewuszka z prowincji moze sie tak osmieszyc

Gość aglisa
cała pradwa o... chyba ktoś cię nieźle na naszej-klasie objechał skoro tak na ludzi mających tam konta wjeżdżasz. Ja mam swoje konto, ale nie wstawiam tam zdjęć swojego chłopaka, bo to MÓJ profil, i dziecka też nie bo go nie mam . A jeśli twoi znajomi tak robią jak piszesz to tylko gratulować, normalni ludzie też mają tam swoje konta

Gość ***melba
a dla mnie to oni mogą sobię nawet zdjęcia z podrózy w kosmos i z robienia kupy wsytawiać bo mimo, ze mam konto wchodze tylko wtedy gdy dostane maila ze mam tam wiadomość. Odczytuję wiadomośc, jak trezba odpisze i tyle tam jestem, nie oglądam i nie trace czasu. Nna profilu nie maialm wiecej niz 9 zdjęc, terazmam jedno - żeby nie tracic czasu na czytanie komentarzy. i dlatego też wali mnie gdzie byli, i ile mają znajomych

Gość kotlina
są pewnie granice przyzwoitości i intymności

Gość dddddoolk
moim zdaniem nie powinno się składac kondolencji na NK, można zadzwonić.nie rozumiem też tych zniczy, przecież to nie jest emotikon

Gość dosiaca
ja tam mam fotki moje ,mojego faceta,naszej chrzesnicy,swoich porac,i wiele innych..wcale mnie nie obchodzi co sobie inni mysla...nie mam fotek gołej dupy,ani pizdy,,, wstawiam to co uwazam za fajne foto i tyle ...

Gość dddddoolk
ale po co?

Gość dosiaca
no własnie po to ze fajne foty to są i dlatego ze mam duża rodzine i wilu znajomych którzy pytaja czesto co u mnie i wcale nie chce mi sie za kazdym razem wysyłac im fot..moich ..a tak jak chca to wejda sobie na nk i wiedza co u mnie..

Gość nieźle.. jak tak można
IP leci z serwera.... :P kretynko! Np. ja mieszkam w Sosnowcu, a IP wskazuje, ze Poznań, i co mądralo...??? hehehehhe

Gość lolaL
oooj uważaj.. złość piękności szkodzi kochana :*:*:*

najbardziej sie zloszcza na tym topiku Ci co maja wlasnie tysiace zdjec i naleza do tych glupich profili, taka prawda...

profil "piekne odwazne samotne" mnie zozwalil, hahahahahahahahahahahhaha

Gość bez jaj to
jest chore.po co takie pierdoły dodawać???

Gość bez jaj to
a może jest jakiś konkurs kto ma najwięcej znajomych i można błyszczyk wygrać?

Gość bez jaj to
brakuje tylko "głupie, puste, biuściaste" też pewnie by były chętne