Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stefaniiiiii

on ma 30 czy to ma szanse

Polecane posty

Gość stefaniiiiii

witam was kochane. Mam 22 lata i poznalam cudownego faceta tylko ze on ma 30 lat.. zastanawiam sie czy to ma sens wogule? doradzcie

Gość a czemu nie

Gość kocham cię slonce
w ogóle to naucz się pisać

Gość sreber028
ja ma teraz 22 lata, a moj facet 30. jestesmy razem 4,5 roku!!!

Gość stefaniiiiii
to ty zrobilas juz blad bo "wogule" pisze sie tak

Gość stefaniiiiii
a nie zastanawiasz sie jak bedzie za pare lat?

Gość south africa
8 lat różnicy to świetna sprawa nas dzieli 12 i to treoche za dużo, ale 7, 8, 9 to idealnie.

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ma szanse to tylko 8 lat różnicy

Gość stefaniiiiii
wydaje mi sie ze on sie obawia ze mi sie znudzi i go zostawie bo jestem mloda a on juz nie bardzo

Gość ramz
"to ty zrobilas juz blad bo "wogule" pisze sie tak" nie dosc, ze nie ma racji, to jeszcze klocic sie bedzie :o

Gość wlasnie sobie uswiadomilam
że zaczynają mi sie podobac faceci po 30-ce.kiedys to bylo nie do pomyslenia! niechybny znak, że sie starzeję.:o

Moj tez tak mowil ale z czasem zrozumial,ze tak nie bedzie...ja jestem stala w uczuciach i nigdy nie dalam mu powodu aby dalej tak myslal

Gość sreber028
czasami zastanawiam sie co bedzie dalej, ale moj facet ma wiecej energii ode mnie.i zdaje sobie sprawe, ze ma mlodsza dziewczynę- ale on taki poprostu jest mlody cialem i duchem, na dyskotekach krol parkieu ze mna od lat!!imprezy, ogniska- uielbiam go. jedyne co mi przeszkadza, to to ze on wczesniej mial dzieewczyny, ja nie-dla mnie jest tym pierwszym!!

Gość ma byc szczuply
jestem kobietą, typu bear :classic_cool:

Gość karoolek
jest ogół i coś w nim , czyli - w ogóle

Gość sreber028
olenka 2001 chodzi mi o to,ze takie wyobrazenie , ze moj facet mogl kiedys byc z kims innym. taka abstrakcyjna rzecz, a gdzies tam mnie meczyod pewnego czasu, on nie daje mi absolutnie tego odczuc.alee... trudno-zmienilam tylko zdanie o dziewictwie.

Gość stefaniiiiii
no mowil mi ze za pare lat ja bede chciala sie pobawic a on juz nie bedzie mial pewnie sil i checi. nie wiem jak go przekonac

Gość sreber028
znam kilka par, gdzie roznica jest podobna 7,8,9 lat. i nie ma na to reguly!!są tacy faceci, ktorzy poprostu masakra-kapcie ,fotel i przed telewizor! ale powtarzam, to zalezy od danej osoby i jego osobowosci. dla chcacego nic trudnego:) moj facet silownia, basen...sport ze mna:) a weekendy szał ciał-czasami to ja nie mam sily-jest cudowny

Gość stefaniiiiii
nie caly miesiac sie spotykamy, jescze tak oficjalnie nie jestesmy razem ale on jest tak cudowny.. to nie taki wlasnie typowy staruch tylko tez lubi jak ja sport i wiele innych ciekawych zeczy:))

Gość stefaniiiiii
sama boje sie troszeczke zaangazowac... tak szczerze.. on jeszcze tak do konca nie rozstal sie ze swoja dziewczyna z ktora byl az 8 lat.... zeby nie bylo to nie przeze mnie. oni juz wczesniej sie nie mogli dogadac

Gość nalesnik
do stepanii..!~!!!!!!!!! nie ma takiego czegos jak nie rozstał sie do konca albo jest zkims albo nie ma..Tak naprawde jakby jemu zalezało na tObie to by nie był zinna i nie zawracał Tobie ani jej głowy.Facet ktory myslal by powaznie dawno by załatwil sprawe ze swoja była...