Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonko na niebie

zawsze trafiam na drani co jest nie tak?

Polecane posty

lubisz drani, kręcą Cie i dlatego nie zauwazasz od początku, ze tacy są

są takie typy kobiet:o kochają nonszalancję....i dobrze, bo Ci najlepsi są wciąż do zwięcia;)

Gość małaaniaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie jesteś sama też tak mam

Gość ***melba
mam tak samo, a jak juz jakiegoś upoluję to mnie wtedy wykorzystuje i zostawia.... a ja taka fajna dziewczyna jestem....

bo facetom nie smakuja desperatki podane na tacy :o szanujcie sie trochę, facet to nie cały świat:o

Gość ***melba
tak, tylko najpierw pozwoli sie do siebie przyzyczaić

no jakto co też mi pytanie ojca masz drania hihih^^ a tak nie nabijając się z psychologii to jedyna rada to przetać^^

deperatki? kurcze jak mnie podrywal to sie dalam poderwac w koncu mi sie podobal co mialam robic? ale to pokrecone wiec tzreba udawac ze sie ktos nam nie podoba udawac oziebla wtedy jest ok? kurcze nie rozumiem facetow:(

Gość czysta wyborowa
No ale po co masz cos tam udawac? Moze wlasnie facet wyczyl w tobie jakas gre i dlatego cie zostawil.

ja jakoś nie trafiam na drani:) nie traktuję mężczyzn jak wygraną na loterii:) każdy facet, który był ze mną raczej mnie tak postrzegał.....i nie jestem jakaś superśliczna ani supermądra;) po prostu nie zadowalam sie b-y-l-e-c-z-y-m :)

mrrr podświadomość płata mi figle chcialam napisac nie rozumiem facetów hm hm hm^^

to jest nie tak, że ty na nich nie trafiasz- ty ich wybierasz. pytanie dlaczego wybierasz sobie drani?

Gość czysta wyborowa
Moze po prostu badz soba, wyluzuj sie i nie traktuj kazdego faceta jako potencjalnego kandydata na meza. Im bardziej bedziesz dzialala na sile tym gorzej ci bedzie znalesc.

yeez - pytanie dość retoryczne, dzisiaj mogę sobie pozwolić na stwierdzenie, że coś jest dość retoryczne^^

Nie, po prostu za dużą wagę przywiązujesz do mężczyzn....ich trzeba traktować z dystansem:) ....i z przymrużeniem oka;)

Gość czysta wyborowa
Poza tym co to znaczy, ze ciagle trafiasz na drani tzn non stop wciagasz sie w piekne slowka, tanie komplementy, puste obietnice juz na samym poczatku znajomosci? Sorry, ale w takim wypadku jestes sama sobie winna.

czysta wyborowa no nieeee przestań błagam, co to w ogóle wina jest no słownik nie gryzie no (uwielbiam no, w teletubisiach taki odkurzacz jest i on sie chyba nono nazywał?)

mrau- pytanie jest o tyle zlożone że są tysiące kobiet, które twierdzą ,że trafiają na faceta i to drania.I każda ma inny powód dlaczego to robi. pytanie dlaczego niektore kobiety, brną w takie związki ? facet byle jaki byle by miał spodnie ?- bezsens

no tak masz rację, a co do tych co brną w taki związek to jest jeszcze więcej rozwiązań, moim ulubionym jest gdy kobieta się kara mrr po prostu wszystko się we mnie gotuje