Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagem my411x

Problem z telefonem!!!!!odezwijcie sie!!!!

Polecane posty

Gość sagem my411x

Problem polega na tym że mam na komórce fotki które chce przenieść na kompa i tu robi się problem bo jak włączam oprogramowanie komórki i naciskam odbierz moje obrazy pojawia sie zawiadomienie nie można znaleźć tego obiektu w telefonie obiekt został prawdopodobnie usunięty.Co dalej? może też tak kiedyś mieliście byłam w punkcie i facet powiedział by włożyć kartę pamięci a to nie pomogło , nic nie usuwałam ,video i muzyka okej tylko zdjęcia nie tak .

Gość maklo
wyrzuc komorke w cholere.

Gość współczuję tego 411
Wiesz co, kombunuj z tą zarazą. Ja też mam taki sam telefon i problemy z przenoszeniem plików z kompa na kom i odwrotnie. nie wiadomo czego mówi mi że brak mu jakiegoś folderu, kiedy ten folder naprawdę jest. Czegoś go nie widzi. Przez kabel i za pomocą programu nie moge nic zrobić, z bluetooth-em też mam problem i w sumie, to kupiłam sobie usb, taki mały pierdolnik, wsadzam tam kartę micro SD i przerzucam co chcę. Tylko tak się daje, inaczej nie wiem jak narazie, jak usunąć błędy i zrobić cokolwiek. Życzę wytrwałości z tym telefonem. A może wiesz jak powiększyć czcionkę i wyłączyć durny wygaszacz w tym telefonie? Chodzi mi o wyświetlanie godziny, jest bardzo malutka. I żeby nie było, w opcjach gdzieś tam mam ustawienia w których pisze że mogę jedynie wyłączyć powiększenie, czyli to mini mini jest już powiększone, jaki palant to wymyślił?? Telefon gaśnie co chwilkę i więcej sagema nie kupię! To jest dziad nie telefon!