Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lalli24

Jak to jest z DJem

Polecane posty

Gość Lalli24

Kiedy młody idzie po młodą, i później gdy oboje wybierają się do kościoła zwykle przygrywa orkiestra. A jak to jest z DJem? Idzie się w ciszy? Czy moze zapewnia on w jakis sposob muzyke zeby nie bylo tak... smutno?

Gość lalli24
Bardzo prosze o odpowiedz. na pewno wiele z was ma DJa na weselu.

Gość trzeba było wziąc kapele
i nie oszczędzac na muzyce :-p dogadajcie się z dj moze bedzie szedł przed Wami i żonglował płytkami :-p

Gość Lalli24
to akurat nie byla oszczednosc tylko chcielismy oryginalne wykonania. a poza tym sala jest dosc mala (wesele tez) i jest tam specjalne miejsce urzadzone dla DJa. Nie wiem skad ta zlosliwosc, zupelnie niepotrzebna :/

a po co takie brzdekolenie kapeli ja team wole dj bede miec niestety kapele wiekszosc zadecydowała ale kapela bedzie czekac na sali zadnego dzwieczenia za uszami na kasecie i tak jest podkaład muzyczny a po co narazac sasiadow na wypadniecie z okna:))ja nie lubie ale jak ktos lubi takie tradycyjne przygrywki nie moge obrazac ale ja wole te błoga cisze....

Gość Lalli24
hmmmm gadułka może i masz rację :) dzięki za odpowiedź pozdrawiam

Gość Viss
Z tego co kojarze nie zawsze orkiestra przygrywa pod domem. Moi nie będą. Sąsiedzi i bez tego będą wisiec w oknach.

Ja tylko raz spotkałam się, że orkiestra grała podczas tego jak młody szedł po młodą, ale to nie była napewno orkiestra która potem im na sali grała :) poza tym ile wyjść młodych widziałam to nikt im nie grał a ostatnio u mnie często w bloku śluby są :)

Gość Lalli24
no to super. bo to tak naprawde tesciowa sie martwila ze w takiej gluchej ciszy bedziemy szli... ale to faktycznie nie ma znaczenia. u nas to jest normalne ze orkiestra przygrywa,ta sama co na weselu. ale co kraj to obyczaj ;)

:)) u mnie chce tak tesciowa ale ja sie ne zgadzam na granie poza tym jestesmy z innych miast u niego moga sobie przygrywac u mnie nie beda na 1000%

Gość na weselu mojej kuzynki
był DJ i normalnie grał u panny młodej pod domem, na weselu było zajebiście, lepiej niż niejeden zespół. No i oczywiście kosztował 1/3 mniej niż zespół. Tylko trzeba poszukać naprawdę dobrego, który będzie nie tylko DJ ale też wodzirejem.

Gość jesteście bez sensu
:o