Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina15

Seks

Polecane posty

Gość Kalina15

Mam 15 lat. Zaczęłam współżyć z moim chłopakiem od 5 miesięcy. Kochamy się bez zabezpiecenia. Mój chłopak ja czuje, że dochodzi wyciąga penisa i spuszcza się na brzuch. A po jakiś 15 mmin. znów wchodzi we mnie. W związku z tym ma pytanie czy mogę zajśc w ciązę. Słyszałam, że na zewnątrz plemniki obumierają. Czy to prawda???

Gość a ty jesteś z warszawy

Gość chodzacy sex
mozesz zajsc , ale nie martw sie - kazzdy kto uprawia seks musi sie liczyc z konsekwencjami czyli ciaza . JEsli sie boisz to najlepszym zabezpieczeniem bedzie abstynencja .

Gość ojapierdole
to jakis zart? dziecko, zanim zaczniesz sie pieprzyc to wypadaloby miec choc podstawowa wiedze o antykoncepcji, moja rada: zacznij sie juz rozgladac za spioszkami, wozkiem, itd :O

Gość a ty jesteś z warszawy
prawda?

Gość Niech ci sie lepiej
do ust spusci... brak słów:(:(:(

Gość Kalina15
Jestescie bardzo niesympatyczni. Chciałam uzyskać odp., a Wy się naśmiewacie .

no bo nikt nie zakłada, że to może nie być prowokacja durna, ale w mojej głowie zaświeciło się takie małe światełkko powątpiewania i tak na wszelki wypadek napiszę, że gumki ani tabletki nie gryzą^^

Gość ojapierdole
dziecko, TAK, MOZESZ ZAJSC W CIAZE stosunek przerywany to najmniej skuteczna forma "antykoncepcji" nawet antykoncepcja nazwac jej nie mozna wiesz ze przed wytryskiem w plynie przedejakulacyjnym (zapomnialam jego nazwe, sorry :P) tez sa pleminiki?? wez ty sie do nauki, no dziecko a juz sie rucha, co to sie wyrabia :O

ajapierdole - to co od wiekow sie wyrabiało, kobieta jest zdolna do rozmnażania jeszcze jako dziecko, a więc po co w ogóle rozważać w których cywilizacjach kiedy kto zaczyna, no trzeba się przestawić, że kiedyś było inaczej, wcześniej jeszcze dziwniej, a teraz jest tak spokojnie^^

Gość ojapierdole
to ze jest zdolna do rozmnazania to nie znaczy ze ma sie mnozyc, no jesli twoim zdaniem to normalne to :O 15 latka to dziecko i nie sadze zeby byla gotowa na ewentualne konsekwencje seksu, co widac w jej 1 poscie, uwazam po prostu ze seks jest dla odpowiedzialnych ludzi, doroslych, a nie dla dzieci przeciez ona nawet sie nie zapbezpiecza lepiej by jej wyszlo jakby sie zabrala za ksiazki a nie seks

Gość ja tak robie
Wcale nie musi Ci się spuszczac na brzuch! wystarczy że po stosunku polejesz muszelke prysznicem najlepiej-plemniki padają jak muchy!

albo jeszcze lepiej kwasem solnym o wysokim stężeniu;p

Gość rozjuszona
Kalina, nie czytaj tych bzdur. To prawda, że jestes jeszcze strasznie młoda i najpierw powinnaś zapoznac sie z formami antykoncepcji, dojrzec do tego, co zaczęłaś robić w STRASZNIE MŁODYM WIEKU. Jeżeli jednak juz do tego doszło, wiedz o jednym- stosunek przerywany, czyli to, co robisz ze swoim chłopakiem, to metoda stosowana przez połowę Polaków. I połowa Polaków z niej pochodzi :) Idź lepiej do lekarza i porozmawiaj z nim antykoncepcji, bo raczej nie dorosłaś jeszcze do uprawiania seksu... Nie mówiąc o macierzynstwie :(

Gość wodnista dziewczyna
ja etz zawsze polewam cipke po stosunku prysznicem i jest NAPRAWDE OK! POLECAM! Po co sie faszerowa chemią jestes na to za młoda!

co ty wyprawiasz, mozesz zajsc w ciaze,jak juz nie jestes, jak sie spuszcze na ciebie to tak plemniki moga zostac w tobie, jak po 15 minutach dalej wklada,co za bezmyslnac, przynajmniej by go umyl,jak stosujecie stosunek przerywany

Gość jezooo
jak ja lubię takie temaciki:)

Gość jezooo
a Twój chłopak ma chociaż owłosienie łonowe?:Oi penis "normalnych" rozmiarów?:O

Gość lubie go
jaka ciąże ile razy się juz kochaliście? dopiero rok po uprawianiu sexu można zajść w ciaże

hahaha albo jeszcze dobre jest, że w pozycji na jeźdzca nie można zajść w ciąże - prawo grawitacji XD

Gość Do kafetarianek mam za darmo
O "śliskie otworki" strzeżcie się! Dowiedziałem się, ze o 22 będzie atak na kafeterię.

Gość robie to regularnie
na jeżdzca i na misjonarza najlepiej się kochac wszytsko wypłynie elegancko

Gość Do kafetarianek mam za darmo
Masz duże szanse zajść w ciążę. Plemniki nie obumierają. a w pochwie mogą żyć nawt ponad 3 dni. Po pierwsze odbywając z tobą stosunek wydziela nieznaczne ilości płynu ejakulacynego z plemnikami, więc stosunek przerywany nie jes na 100 % bezpieczny. po drugie wkładając ci po wytrysku ma na żołędzi pelno plemników. Potem takie samotne młode mamusie bez ojców dziecka wodzą wzrokiem za takimi przystojnymi facetami jak ja szukając dla maluszka ojca :( żałosne.