Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Pomożecie?

Polecane posty

Mam 16 lat i rodzice nie pozwalają mi miec chłopaka uważają że jestem jeszcze " za mała" Przeciez dziewczyny w moim wieku umawiają się na randki ! Wolno mi się tylko uczyć kiedy chce wyjsc z domu każą mi wracac o 22 nie puszczają mnie na dyskoteki mam tego dość czuje sie jak w wiezieniu :(((( Nawet nie moge miec chłopaka Nienawidze ich całym sercem :(:(

a po co chcesz chodzić na dyskotekę po 22? a po co chcesz mieć chłopaka w wieku 16 lat? Jak chcesz się rozdziewiczyć to se kup wibrator za 30zł o dowód nie pytają! Masz normalnych i rozsądnych rodziców- jesteś niepełnoletnia a na sex i miłość będziesz miała jeszcze czas, jak zdasz maturę to się brama raju otworzy i decenisz swoją wiedzę zdobywając dobry zawód- który umożliwi Ci NIEZALEŻNOŚĆ w przeciwieństwie do 2/3 koleżanek które zajdą w ciążę w wieku 17-20 i zajma się pieluchami zamiast radością życia- zacznij dziewczyno MYŚLEĆ- czas najwyższy, poczekaj przynajmniej 2 lata az skończysz 18 lat ! Nikt Ci nie broni mieć kolegów i chodzić z nimi do kina np., ale po co Ci chłopak? Dziewczyno Ciebie przez kolano i porządnie przetrzebac żeby rozum wrócił z tyłka na szyję!!!

a czy to coś złego że chcę spędzać czas tak jak inne moje koleżanki ? Przecież nie muszę od razu zachodzić w ciążę i uprawiać z nim sexu ! Wiem na co mogę sobie pozwolić a na co nie ;/

Gość nie jestes sama
ja tez tak mam - 16 lat i najlepiej zebym nie wychodzila z domu, a ochlopaku juz nie wspomne

oo to witaj w klubie :(( ahh:(

Gość nie jestes sama
a co robisz w wakacje?? ja niedlugo zwariuje, tylko siedze i czytam książki i czasem spotykam sie z koleżankami

hehe ja doookładnie taak samoo !!! też od czasu do czasu spotkam się z koleżankami ( dobrze ze chcociaż to mi wolno) Już mnie nerw porusza ahh do bani takie życie normalnie jak w więzieniu

Gość nie jestes sama
a co dokladnie ci mowią? moi rodzice mówią, że na chłopaka znajdę jescze czas jak będę starsza, aja chce teraz

Gość nie jestes sama
mądra sie odezwała

Rabatki i inne kwiatki schowaj sie najlepiej ze swoimi mongolskimi teoariami hahah są tak samo zwalone jak twoja psychika ;DD ŻAAAL wielki żaaaaaaaaaaaaaal ;PPP

no mądra- ja nie lizałam sutów facetom jak miałam 16 lat :D i nie gadajcie że inne czasy były bo stara nie jestem, poza tym mam sasiadkę w Waszym wieku co do mnie "na ploty" przychodzi i jasne że się tam podkochuje i inne takie ale ma łeb na karku i chce skupić się na nauce, a potem zacząć się spotykać z facetami, a na pewno jest ładniejsza od Was tapeciary :D

Gość nie jestes sama
rabatki, kto tu mowi o lizaniu sutow? Dla mnie w tym wieku hlopak to bardziej jak przyjaciel, a nie od razu taki do lozka, ale skoro tak uważasz to pewnie miałas takie doswiadczenia :)Ja tez uwazam że nauka jest na razie najwazniejsza, ale każdy ma uczucia prawdA?

Gość nie jestes sama
**chlopak, "c" mi ucieklo :)

ładniejsza od nas mówisz hahaha no rzeczywiście inteligencją to ty nie błyskasz skoro umiesz po postach to stwierdzić dziewczyno idź się ogarnij bo jesteś naprawdę żałosna !!!!!!!!!!!! Pewnie ruchało i zapinało cie w dupsko pół miasta dlatego masz takie złe doświadczenia hahaha Zamknij dziurę widać że starzy zrobili cie na próbę to że ciebie chowali w klasztorze nie znaczy że każdemu odpowiada takie zycie jak ty miałaś ! UMUJ SIĘ DZIEWKO ;):)

Gość nie jestes sama
Buuuuuuuuu a bylas kiedys na takiej "prawidwej: dyskotece? Albo chociaz na szkolnej?? ja nigdy nie moge :(

Gość Twini_Mini
Po co tracic najlepsze lata, ja mam chlopaka od 15-tego roku zycia i jakos nie wyrosla ze mnie zadna dziwka, nie puszczalam sie ani nie "lizalam facetom sutow" :o, chodzilam na dyskoteki, pilam jak oszalala, ale nigdy nie zrobilam nic czego teraz moglabym zalowac, za to teraz studiuje medycyne i mam mile wspomnienia, czlowiek musi sie wyszalec inaczej zwariuje i absolutnie nie mowie tu o puszczaniu, ale o korzystaniu z zycia z głową. Aha teraz mam 21 lat

wywłoka to cie suko robiła hahah a twój brudny ojciec robił cie ze skarpeta na chuju ;DDDDD CNOTKA NIEWYDYMKA buuahahahahahah niezła z ciebie kurwiskooooooo tylko na szose i pod latarnie cie szmatooo !!! hahahahaha ruchawicoo Tyyyyyyyyyy !! Idź się BRZYDULO umyj i zaciągnij na ten zakuty łeb worek foliowy BYE BYE MASZKARO Z LUMPEKSU

NIE JESTES SAMA BYŁAM.... NA szkole duskoteki nie mam ograniczen a na poza szkole tez czasem uda mi sie wyjsc :))

Gość nie jestes sama
ja jestem tego samego zdania co Twini mini, przeciez nie mozna czlwi9ieka więzic az sie wyksztalci, bo co, skoncze studia to mam zaczac szukac faceta tak?? 2 lata na szukanie, 5 na chodzenie, potem slub to jestem stara baba

Gość nie jestes sama
Buuu a skad jestes?? moze z gór albo z nad morza?? Bo misię zawsze marzylo wziac chlopaka i isc na jakas wyprawe w gory albo ogladac zachod slonca nad morzem. Ale bog nie pomyslal i stworzyl mnie po srodku, wiec do spotytkania sie z kims zostaje mi tylko park albo blokowisko :(:(:(:(:(

Gość 41741174
Rabatki_i_inne_kwiatki-------> masz napewno więcej niż 35 lat! Skupić na nauce??? Buhaha bardzo śmieszne!! niedość że są wakacje to jeszcze dziewczyna ma 16 lat i wie co jej wolno a co nie. Aty napewno jesteś ze wsi i jak byłaś w ich wieku to musiałaś krowy paść.. (nie)współczuje :O

no pewnie ! Mając 16 lat wchodzimy w dorosłe zycie a starzy powinni pozwolic nam uczyc sie na własnych błędach! Przecież nie jesteśmy małymi dziewczynkami ... Nie mówię żeby pozwoli nam od razu " chodzić światem " tylko zeby dali więcej luzu ahh

Nie jestes sama -- chętnie by ztobą pogadała mozesz dac jakies namiary na siebie gg czy cos?? :)

Gość nie jestes sama
wolę nie, zaraz wszyscy zaczną pisac, juz raz tu kiedys komus podalam i się naciełam

spOkOo

spoko