Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za bagno to nasza klasa

Problem z natrętnym gościem na N-K

Polecane posty

Problem polega na tym ze kiedys przez przypadek weszlam na profil takiego starego faceta (52 lata) - mialam wlaczona opcje podgladacza wiec on do mnie napisal co jest ciekawego w jego profilu to odp ze przez przypadek weszlam , zreszta zdjecia ma normalne z wnuczkami, dziecmi itp- on chyba na jednej focie tylko byl i to z daleka. on mi wyslal zaproszenie i mimo ze nie przyjmuje zaproszen od nieznajomych to pomyslalam ze zrobie wyjatek niech sie stary cieszy i to byl blad bo on zaczal zasypywac mnie setkami wiadomosci , doslownie zasmieca mi skrzynke, oprocz tego napisal mi ze polowe zycia spedzil za kratami itp , ja mu napisalam ze n9e moge odpisywac bo jestem zajeta a on dalej pisze swoje :podaj mi skypea , wlacz gg

urwalo mi temat: jeszcze napisal "i co sie kurwa nie odzywasz malolato" co mam robic? zablokowac go czy ignorowac , on jest z mojego miasta, ludzie uwazajcie na czyje profile wchodzicie

Gość ja tez chceeeee
tegio goscia w znajomychhhhhhhhh!! daj namiary

Gość i dlatego usunęłam już dawno
swe konto z NK...Swoja drogą, też miałam 52 lub 53-letniego pana, z wnuczką na zdjęciu, który przysłał mi zaproszenie i pisał wiadomości. Jednak o więzieniu nic nie wspominał:)

jak masz wlaczonego podgladacza to czasem nawet nieswiadomie wejdziesz na kogos profil i mozesz trafic na takiego natreta jak ja, ktory w dodatku spedzil pol zycia za kratami, boje sie go zablokowac bo on teraz na statusie naszej klasy ma napisane jakies nazwiska (nie bede pisac jakie) i cyt:" co za jebane malolactwo jak nie chcecie gadac to wypierdalalacjie"- nioe chce zeby moje naziwsko tez tam bylo a moze zglosic to adminowi?

Gość jeśli to prawda to jasne
że zgłoś! Niech wywalą dziada!

tylko ze ten pan pewnie nie zasypywal cie 10cioma wiadomosciami pod rząd i nie pisal takich rzeczy

gdzie to sie zglasza ? gdzie am napisac napisze z ten pan podaje nazwiska na statusach i wyraza sie wulgarnie o tych osobach i ze pisze wulgrne teksty na prywatna skrzynke

Gość sporo pisał to fakt ale
były to miłe wiadomości, można było sie pośmiać:) Usunęłam konto nie konkretnie przez niego, a przez to, że NK zrobiła się własnie bagnem, jak dobrze stwierdziłas............Zgłoś adminowi skoro faktycznie cos takiego ma miejsce. Nie będzie publicznie wystawiał nazwisk i wyzywał nikogo, gruba przesada!

Gość na samym dole strony głównej
i każdej innej masz wypisane; O nas/Nkfon/Polityka prywatności/Media/Partnerzy/Praca/Kontakt.....Klikasz w "Kontakt" Klikasz w "Dział Obsługi Użytkownika" Wybierasz kategorie "nadużycia" klikasz "dalej"...reszte będziesz wiedziała.

Gość baeeerrra
DAJ JEGO NAMIARY

Gość pomozcie.................
jak zablokowac osobe na NK bardzo waze prosze napiszczi

Gość Jakie brednie
"promessa zablokuj......proste jak budowa cepa Mówią: jest pani zdolna, błyskotliwa i wybitna, ładna, inteligentna, mądra i moralna, wstrzemięźliwa... Tak - mówię - tak! Mówią: jest pani wariatką, alkoholiczką, idiotką, głupcem, grafomanką, erotomanką, zerem, przestępcą, nikim... Tak - mówię - tak! " A po zablokowaniu on może wyważyć drzwi W TWOJEJ CHAŁUPIE:P.

Gość naszaklasisitka
da się wyłączyc podgladacza na naszej klasie?

Gość jasne że się da wyłączyc
wchodzisz w edycję profilu a potem ustawienia prywatności

Gość fróżkaaa
promessa --> nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie,mowia ze bogaty i tak sie wywinie... mowie tak! ;)