Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mili wanili

dalam facetowi koszulke brata. nie nosi jej.

Polecane posty

Gość mili wanili
o te majtki to nawet sam sie dopytywał, kiedy mu je przyniose itp. w ogóle czesto podpytywał czy mój tata nosi jeszcze ten dres co w nim gra w siatke, czy kurtke zimową jak tata kupował nowa.nawet o buty pytał!

Gość mili wanili
hehe, dobry ten ktos kto sie podszyl :) milego wieczoru. lubie ludzi z poczuciem humoru. aha - moj facet nie nosi gatek po moim tacie tylko po mnie :) zartuje. ciao

Gość mili wanili
miłego wieczoru:) sory ale nie mogłam sie powstrzymać.

Gość mili wanili
autorka tematu: rozumiem. glupi temat zaczelam to co sie macie nie czepiac. jak komus sie zrobilo weselej, to i dobrze. smiech to zdrowie :) dobranoc ludziska. a niech i uzywa tych koszulek do malowania. wzial w kazdym razie. niech robi z tym co chce.

Gość Turk Kizi
a to znowu ja, tylko moze sie wypowiem na inny temat... Wiesz .. nie wiem z mojego puntku widzenia.. moze chlopakowi zrobilo sie przykro,ze mu darujesz ubrania po rodzinie .. jeszcze po bracie ktory wiesz nosi markowe -tak jak zaznaczylas...wiesz to jest dopiero Twoj facet.. ktory to wlasciwie on powinien kupuwac Ci prezenty .. aa jest na odwrot moze jest mu przykro ? ze ma ciezka sytuacje i nie moze jakos Ci sie w ten sposob odwdzieczyc za to co robisz? i moze juz nie chce wiecej dostawac , zeby nie chce urazac nie poczul sie jak biedak... To porazmawiaj z Nim spokojnie .. co sie stalo... tak zeby go nie urazic:) Pozdrowienia!!

Gość ejbisi
Ja myślę że on sie boi że jak sie z tobą spotka to spotka tez twojego brata i on go zobaczy w tych ciuchach. Poczułby sie wtedy niezręcznie pewnie.

Gość upupupppppp