Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona jestem przez to ..

KTÓRA Z WAS MA POWYŻEJ 25 LAT I NIE MA JESZCZE MĘŻA ANI DZIECI???TO STRASZNE!!!!

Polecane posty

Gość cini
dash popieram w 100% każdy ma swoje zycie i niech robi z nim co mu się podoba!

Gość kiti_
ja mam 28 lat i jestem sama, wszyscy sie dziwia bo niby ze mnie bardzo atrakcyjna i super babka nie ma facetow!

Gość fofofofofofofo
a co maja powiedzieć osoby 50, 60 itd letnie, oddałyby wiele za to,żeby mieć znów 30 lat. Poza tym wszystkie narzekacie na brak faceta, a to przecież nie jest najważniejsze.

Gość cini
aha i cieszę się że nie jestem sama też chciałabym mieć trójkę a już skończyłam 28 lat.może jest to jeszcze możliwe

Gość manicpanic
zaadoptuj :)

Gość Orzeszek81
Ja mam 27 lat, meza od 4 i prawie wszystkich przyjaciol z dzieciakami albo w ciazy. My narazie nie myslimy o dzieciach. Zbytnio lubimy nasze zycie teraz zeby wszystko nagle zmienic. Chcemy miec dzieci ale jeszcze nie teraz. Wiem ze kiedys moze bede zalowac tego, bo nie wszystko wychodzi zgodnie z planem, ale po prostu nie jestem gotowa na taka odpowiedzialnosc. Moglabym byc w ciazy bo wydaje mi sie ze to najpiekniejszy okres w zyciu ale miec dziecko jeszcze nie.

Cholera, to chyba rocznik '80 '81 tak ma :)

Gość ZAL MI AUTORKO CIEBIEEEEEEEEE

Gość lato lato wrocilo
A ja niedawno skocznylam 24 lata, nie mam faceta ale dobrze mi z tym. Dzieci nie chcę miec, czuje sie dobrze sama ze sobą. Rodzina jeszcze sie nie czepia, zreszta i tak mialabym to w dupie :) pozdrawiam

mam 26 lat.zaden facet przy mnie nie wytrzymuje dluzej niz 6tygodni.moglabym sie zmienic,gdyby ktorys mnie pokochal,gdyby ze mna rozmawial,a nie tylko mnie ruchal.jezeli bede miec pieniazki za pare lat to moze urodze dziecko,ale jako singiel... gdy ciocia mnie zaczepila\"a ty chcesz starą panną zostac?przy matce?nie wiesz jak to zle byc stara panna i samotna ?\'\" to jej odpowiedzialam-\"Ciocia stara panna nie byla,dzieci miala meza miala,a teraz sama siedzi z kotem!\" eh powinnam sobie darowac dokuczanie tej biednej staruszce,ale wlasnie mi udowodnila jak mnei ten temat denerwuje i ze boje sie samotnosc:( ja nie chce skonczyc w bloku z kotem:(

a ja nie mam nic przeciwko kotom i mieszkaniom w bloku mam 37 lat, nie mam męża ani dzieci, tyle, że nie "jeszcze" , bo nie jest to moim celem w życiu nie zamierzam mieć męża ani dzieci chociaż ew. już szybciej moze wzięłabym ślub, tylko po co? a od dzieci to ja wolę trzymac się z daleka :)

Gość .......zizitop
dziewczeta, dajcie sobie czas... moze kiedys poczujecie potrzebe czucia dzidziusiowego ciepelka, ale nie ma co sie zmuszac! ja mam 23 lata i moja siostra (3 lata ode mnie starsza) urodzila sliczna dziewczynke kilka tygodni temu. i tak sobie mysle- uwielbiam ta mala, i jeszcze kilkoro malych dzieciakow w rodzinie, lubie sie nimi zajmowac, przytulac itp, ale N I E wyobrazam sobie poki co siebie w takiej roli na pelny k.urwa etat! macierzynstwo to wielkie poswiecenie, mam inne priorytety. mieszkam z ukochanym od dawna i po prostu dobrze mi jak jest. chociaz pewnie kiedys obudzi sie we mnie pragnienie za wlasnym malenstwem... sciskam Was

Gość ja mam 22
i czuje ze nie powinnam miec dzieci. nie wyobrazam sobie siebie w ciazy ani wychowujacą dziecko. uwazam ze zniszczyloby mi to zycie. moze kiedys moje myslenie sie zmieni, ale watpie

Gość ymska
Mam meza. juz od 3-ech lat i dzieci nie mam, nie mysle o nich, nie chce. Jestem niedojrzala i po co mam dziecku marnowac zycie?

Gość Jestem słowik
Mam 25 lat też nie mam dzieci,nie myślę o tym. Niewszystkie muszą wychodzić za mąż, rodzice nie zmuszają mnie do tego, moja mama nie marzy o wnukach, mówi do mnie - po co ci mąż i dzieci, jak tego niechcesz. Chociaż nigdy nie miałam dzieci, wiem co to znaczy opieka nad nimi, opiekowałam się siostrą, jako 9 latka nosiłam ją na rękach, robiłam to z miłości,chodziłam na spacery, jak podrosła odprowadzałam ją do przedszkola, myłam jej pupę po toalecie, robiłam śniadanie, pilnowałam jej na ulicy,żeby niewpadła pod auto.Czytałam jej bajki, lubiła to.