sagula........................ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 W S T Y D przyniósł polskim kibicom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 DO PIERDLA GO WSADZIĆ BANDZORA. NIC MU SIĘ NIE UDAŁO W ŻYCIU, NAWET MAŁŻEŃSTWO - HANBA I WSTYD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ti-reks Napisano Lipiec 29, 2008 żaden radny i żaden piłkarz z niego ale głowę do góry podnosił a teraz nastąpił wielki upadek z drabiny , głupole tak mają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Doda_Elektroda_ Napisano Lipiec 29, 2008 Ja mu dałam na adwokata ale k...a juz mam dośc wyskoków tego impotęta i kopne go w d... niech dalej se radzi sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 Czy to jest wzór osoby publicznej w koncu.... nią był.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=RQiYsyBO1dk ona gada, a on ani mru mru . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 i tyle do powiedzenia mamy o wielkim polskim piłkarzu - cicho - sza, koniec, kropka, hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sagula........................ 0 Napisano Lipiec 29, 2008 http://www.sejmik-zachodniopomorskie.pl/infoteka/?xml=load_page&st=358&gs=295 jeszcze jedno.... co z nim zrobia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chinka Czikuczikulinka 0 Napisano Lipiec 29, 2008 A ja go lubię, jest sympatyczny Za to Świerczewskiego nie trawię, cham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wichajster Napisano Lipiec 29, 2008 mówi że komuna wróciła, jego kolegę zmasakrowali, buhahahahahahahahahahah :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach