Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bikelike

Jakie to jest dziwne

Polecane posty

Gość bikelike

Musze to gdzies napisac...wiem ze pewnie was nie obchodzi stan moich uczuc ale co tam! Poszlam wczoraj oddac rower mojej mamy do naprawy..w salonie przyjal mnie mlody chlopak...od razu cos mnie w nim uderzylo! Nie jest specjalnie przystojny jak np Brad Pitt albo jakis tam inny czlowiek ale ma w sobie to COŚ! Nie moglam dojsc do siebie przez jakis czas..zafascynowal mnie ten chlopak :) przy okazji poprosil o kontaktowy telefon a ja glupia podalam nr mojej MAMY bo to jej rower :/! Dzis poszlam po odbior rowerka (wymieniane hamulce) i zastalam go samego w tym salonie...przyprowadzil rowerek, zaplacilam itp i niby wszystko normalnie ale ja cos czulam :) Pozniej zeszlam z rowerem na dwor i wrocilam sie zeby zamknac drzwi i wtedy on sie tak pieknie do mnie usmiechnal :):)!! Myslalam ze oczu nie oderwe...i zeby pokazac ze jestem totalna idiotka poszukalam co nieco w necie o tym salonie i pewnym sposobem znalazlam go na NK :D przedtem z opcjach ustawilaam ze bede niewidoczna w podgladaczu :p jezeli on by zobaczyl ze po 2 'spotkaniach' ja juz go znalazlam na NK co by sobie o mnie pomyslal?! Ja jednak nie moge przestac o nim myslec...jak myslicie czy moglabym cos zrobic zeby nie wyjsc na desperatke? Wiem ze moze dla niektorych moj problem jest glupawy i ogolnie smieszny ale ja tak dziwnie sie teraz czuje!

Gość mmmmmmmmmmm
ja bym chciała wiedzieć jak ustawić na nk żeby ktoś nie widział że ja chodze po jego profilu-powiesz mi??

Gość o ja nie moge
a pokaz jego focie:) powiem czy warto

Gość o ja nie moge
mmmmmmmmmmm ------ wylaczasz to w ustawieniach prywatnosci tam gdzie ustawiasz kto cie moze oglada i inne takie profile

Gość bikelike
chyba nie powinnam podawac cudzych danych na forum :p

Gość o ja nie moge
szkoda:( a moze na maila mi poslij? jakich cudzych przecierz skoro ma konto na nk to znaczy ze chce zyby go ogladali nie?

Gość bikelike
poza tym nie chodzi mi o to czy sie oplaca bo to wiem ze TAK ;) tylko ze jak ja wyjade z inicjatywa to on sobie pewnie pomysli o mnie ze jakas desperatka! hmmm moze cos popsuje w rowerze i jeszcze raz go odwiedze :D a co do wygladu to ma sliczne zielone oczy, blondyn, szczuply i wysoki, doleczki w policzkach jak sie usmiecha, MA TO COŚ (jakis taki magnesik), jezdzi wyczynowo na rowerze (rampy i te sprawy)...pewnie nie raz sobie cos polamal :p chetnie bym sie nim wtedy zaopiekowala :D Booooze, jaka ja jestem porabana!

Gość bikelike
no to podaj maila ;D

Gość o ja nie moge
a pokaz chociarz profil tego warsztatu co? ja bym do niego zagadala ze skoro ci tak ladnie rowerek naprawil to musisz sie odwdzieczyc i na cos go zapros na loda albo cole przecierz czasy kiedy dziewczyny czekaly az ktos je poderwie minely i wszyscy sa na rowni:)

Gość o ja nie moge
podam ci gg a ty mi poslij ok 13966527

Gość pokaz profil nie krepuj sie
:P

Gość bikelike
hehe juz spokojnie :) nie bede na forum podawac cudzego profilu...ale juz kolezanka mi co nieco poradzila :D

Gość pokaz profil nie krepuj sie
ale kazdy tu podaje profile wiec ty tez mozesz xD

Gość bikelike
nie i koniec...ja szanuje cudza prywatnosc ;) chociaz ja bylam zbyt dociekliwa zeby go nie znalezc :D nawet nie znalam jego nazwiska i sama jestem z siebie dumna ze udalo mi sie go znalezc ! :)

Gość bikelike
wiem ze to zauroczenie :) ale to jest takie dziwne uczucie...jest mi tak fajnie w srodku jak sobie przypomne ten jego usmiech :) a na pewno byl do mnie bo nikogo innego nie bylo...JEEEENY! nie wybacze sobie tego ze dalam nr mamy a nie swoj...chociaz jezeli juz mialby dzwonic to zrobilby to i mama powiedzialaby mi o tym! Ja sie zabije nooo!!!...

ah..też tak kiedyś miałam:) wtedy się poważnie zakochałam...dzisiaj mam 21 lat i do dziś go pamiętam,a miałam wtedy..hm..15 lat:) Nie robiłam bóg wie czego z nim..tylko buzi buzi:)

zadzwoni..:) mówie ci... zrób tak, gdy zadzwoni do mamy bedziesz miala jego numer... ;) Mama ci da napewno. I napisz do niego sms ze swojej komórki.. przedstaw sie i walnij tekst ze rower jest w świetny stanie..w lepszym niz byl:D

Gość bikelike
jakby zadzwonil to chybabym zalozyla fundacje dla rowerzystow :D ja tez mloda jestem i pewnie glupiutka bo mysle sobie niewiadomo jakie rzeczy...moze po prostu sie usmiechnal bo chcial byc sympatyczny... NIECH DZWONI!!!

Gość o ja nie moge
kobieta na scigaczu ja tez mam 21 i rownie dobrze pamietam te czasy jak sie mialo 15 latek hihi ja tez jej juz cos poradzilam

Gość bikelike
nieee no zakochac to moze jeszcze nie...ale nie ukrywam ze caly czas mi chodzi po glowie :) hehe chyba zaraz sobie jego fotki posciagam na dysk bo juz mi tak glupio po jego profilu na NK chodzic :p

Gość bikelike
jestem w trakcie :) nie wiem czy zdaze wszystki sciagnac bo sie rozplywam ;)

Gość co wy mowicie do jasnej ciasne
haha fajnie ja dzis tez pojechalam oddac rower do naprawy, hamulce piszcza i takie tam. podbilam do grupki facetow z tego serwisu i gatka szmatka, jeden co sie zna na rowerach podbil do mnie, popytal co i jak, no i zostawilam ten rower. pozniej zdalalm sobie sprawe, ze fajny jest i jakos tak mi przypadl do gustu, choc ledwo co pamietam jego twarz:P tylko, ze on mi takich sygnalow nie dawal, jak ten twoj tobie:P. powodzenia!

Gość bikelike
:D milo poczytac podobna historie ;) nie to zebym byla pesymistka ale chyba tylko na zdjecia sobie popatrze... no chyba ze jutro przez przypadek polamie przerzutki :D