Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcowa-sówka

Czy mamy szanse na miłosc?

Polecane posty

Gość marcowa-sówka

Chciałam się was, drogich czytelników poradzić. Otóż od pewnego czasu jestem zakochana. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie opinia społeczeństwa o moim wybranku. Mieszkam w małej miejscowości, gdzie wszyscy się znają. Pokochałam chłopaka uważanego za dziwadło. Nie pracuje, utrzymuje się z renty inwalidzkiej, podobno jest trochę opóźniony w rozwoju. Dorabia sobie latem zbieraniem jagód i grzybów i sprzedażą. Często jeździ po okolicy rowerem, albo motorkiem z drewnianą przyczepką. Wozi ze sobą foliową reklamówkę, ludzie mówią, że on patrzy na podwórka, żeby ocenić gdzie dużo kur, a potem w nocy kradnie. Ja w to nie wierzę. Narazie między nami są tylko długie spojrzenia i uśmiechy. Przyjaciółka odradza mi związek z nim. Ja też zaczynam mieć wątpliwości, więc potrzebuję rady. Czy ktoś może mi ją udzielić?

Gość wujke Polane
kup mu biovital 🖐️

Gość marcowa-sówka
Naprawdę potrzebuję rady, a nie kpiny :(.

Gość marcowa-sówka
Z tym, że ja jeszcze nawet z nim nie rozmawiałam, nie wiem czy cokolwiek zaczynać, bo słyszę o nim niedobre opinie.

Gość marcowa-sówka
Ale cos w głebi serca mówi mi, że to dobry chłopak, tyle że troche odrzucony przez społeczeństwo.

Gość fifa.raffa
Nie kształtuj swojej opinii na podstawie wypowiedzi innych. Jeśli czujesz, że to dobry chłopak to spróbuj. Nic nie stoi na przeszkodzie. Później będziesz żałowała, że tego nie zrobiłaś :).

Gość marcowa-sówka
Kiedys spotkalismy się w sklepie , i on tak nieśmiało usmiechał sie do mnie, i wlasnie ten uśmiech mnie zauroczyl, Przyjaciółka twierdzi, żeby lepiej nim nic nie zaczynac , bo potem on narobi sobie nadziei i może mu coś strzelic do glowy, z która jej zdaniem jest coś nie tak...

Gość marcowa-sówka
Kilka dni temu zwierzyłam się mamie, że on mi się podoba, ale ona zareagowala na to tak, że zakazała mi sie z nim zadawać, a już na pewno nie przyprowadzac go do domu, bo jeszcze coś ukradnie, moja mama wierzy w te wszystkie plotki o nim i ma za złe , ze on nie ma samochodu, tylko taki mały motorek

Gość marcowa-sówka
Dlaczego uwazasz Mariusza (tak ma na imie) za przegrańca?

Gość fifa.raffa
To jak mówisz idealnie przedstawia sytuacje na wsi ;p. Jeden puszcza durną plotkę a reszta tylko słucha i dodaje dla ubarwienia sytuacji coś od siebie. ŻAŁOSNE!! A jeśli mamuśka nie daje Ci się z nim spotkać u siebie to po prostu pójdźcie na spacerek :).

Gość marcowa-sówka
Hmm. wiec radzicie mi spróbować? W sumie to chyba dobry pomysł, nie wiem czy to prawda co ludie mówią, nigdy nie widziałam zeby cos kradł, nie przeszkadza mi jego motorek, ALe jednak męczą mnie te opinie innych o nim, Moja przyjaciółka sądzi np, ze wstyd sie z nim gdziekolwiek pokazać, bo nosi niemodne ubrania, ma troche staroswiecka fryzure, i że jest odludkiem...

Gość alexisddd
hehe, kradnie kury powiadasz ten twoj mariuszek? do tego ma motorynke i wozi ze soba foliowa reklamowke, powiedz mi tylko jeszcze ze ma wąśik ala hitler i nosi peerelowskie dresy, buhahaha

Gość fifa.raffa
A przyjaciółka go zna, czy opiera swoją opinie na podstawie innych? Nie powinno się oceniać ludzi po tym jak są ubrani... Może w duszy ma coś zupełnie innego ;).

Gość marcowa-sówka
Widzę , ze alexis bawi cie wygląd mojego Mariusza, ciekawe jak wyglada twoj wybranek Przyjaciólka go nie zna, tak naprawde malo kto zna go bliżej bo on trzyma sie na uboczu i jest troche takim odludkiem

Gość fifa.raffa
Kręci Cię troszkę ta jego cichość ;D?

Gość marcowa-sówka
Przyznam, ze lubie takich cichych chłopaków, w koncu cicha woda....

Gość fifa.raffa
brzegi rwie ;D. życze powodzenia ;].

Gość ciekawe czy
to nie zlitości, może poprostu sobie wmawiasz, bo chcesz być taką matką teresą dla biednego chłopocka.

Gość i jeszcze mysle że
wieś cie zje, niewarto, naprawdę. ludzie bywają okrutni, a pozowy mylą

Gość marcowa-sówka
nie moge sie doczekac: ja i mariusz na jego motoryynce i torebkami z biedronki przemierzajacy wies w poszkukiwaniu kur :classic_cool:

Gość fifa.raffa
haha ;d. to Twój taki fetysz ;D??

Gość alfajamajka
wiem jak to jest jak się człowiek zakocha, ja też się zakochałam w nieodpowiedniej osobie. ludziom sie nie przetłumaczy, zabaw sie z nim ale wiąż się na stałe

Gość marcowa-sówka
lubie rowniez patrzec ukradkiem jak zrzuca swoja grzywke z lewego oka by oblukac posesje specjalnie kupilam 5 kur