Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazylijska PUPA

Panowie,skąd wiecoie,że kobieta miała orgazm?

Polecane posty

Gość brazylijska PUPA

Co czujecie w tym momencie?

Gość wódz sterczący drąg
rzuca się po całym łóżku, gryzie , drapie, jęczy

Gość wódz stercząca dzida
zostawia po sobie slady fekaliow na przescieradle a czuje odor kupy

rzadko jaki facet sie orientuje...chyba ze swietnie zna partnerke ..wtedy moooze tak ..ale jesli kobieta udaje...to ...nie sa w stanie wyczuc...ja tam leniwa jestem ..i nie chce mi sie udawac...musze dojsc...

Gość gość
Mam tak samo jak Miauczydełko.w ogole by mi sie sexic nie chciało, gdybym miala orgazm udawać. a co ja jestem...instytucja charytatywna?😴Ja tam nie gryze, nie rzucam sie....sę z deka jęknę, sapnę, mnie skręci i finito;)

Gość brazylijska PUPA
to słabego masz kochanka -pozdro....co wy pieprzycie kobiety... zreszta nie was pytam,pytanie było do mężczyzn

Gość jurek twady ogorek
moja panna ma skurce pochwy podczas orgazmu i ja to czuje

Gość gość
brazylijska PUPA---> chyba zartujesz:DTo, że mam orgazm, nie znaczy że mam wyć i wierzgać:D Każdy ma inny próg bolu i przyjemności. Moj facet jest zajeebistym kochankiem;)

Gość nkihyuu
moja rownież,mysle ze nie udaje,czasem krzyczy:) to LUBIE

Gość słuchaj pozdro pupa
ona jest specjalistka w tej dziedzinie :D :classic_cool:

Gość gość
A gdzie tam specjalistka.Chodza przecież słuchy, że moim jedynym partnerem sexualnym był wibrator :classic_cool:

Raczej nie wiemy, zawsze może udawać. ale wtedy to jej problem, ze nie ma orgazmu, my mamy :) Tak więc udawanie nie ma sensu, tym bardziej, ze jak facet mysli, ze jest ok, to nie będzie się bardziej starał. Jak kobieta ma orgazm, to przeważnie ma skurcze pochwy i czerwony dekolt, ale nie zawsze.

Gość tak to jest z orgazmem
a tak łatwo poznac :P kobieta ma delikatne skurcze pochwy wtedy,delikatnie pulsuje,doswiadczony facet wyczuje ;] nieraz chcialam udac a moj odrazu wiedział:P

a ja Wam zdradzę sekret faceci :) patrzcie na kobiece stopy :D poobserujcie i po jakims czasie załapiecie o czym pisałam- to jest 100% pewność bo jest niekontrolowane he he he mój facet w 99% daje mi orgazm więc nie musze udawać :P współczuję kobietom które udają nie facetów ale braku rozumu :D że nadal z nimi są, poza tym jeśli kobita się nie wyluzuje to choćby facet był mixem Zorro Brada Pitta i Sex maszyny to nic nie zdziała ot cała prawda

Gość forget me not
a co to sa te miesnie kegla i gdzie sa?:O

Gość gość
Ja słyszałam, że jak kobieta ma orgazm to zaciska palce u stop;)Ja tak robie:D....ale nie tylko w czasie orgazmu, ale też na sporą chwile przed;)

pozdro600 - BRAVO :D wygrałas darmowe gratulacje hi hi hi mięśnie Kegla to mięśnie odpowiadające za skurcze pochwy- jak zaciskasz wewnętrzne mięsnie (jakbyś wstrzymywała mocz) to sa te mięśnie :) wystarczy 30min. dziennie żeby po kilku miesiącach strzelać pestkami wiśni :D ćwiczy się je mniej więcej tak: zaciskasz- liczysz do 3- puszczasz-zaciskasz- liczysz do 3-puszczasz i tak pół godzinki lub dłużej, np. jak oglądasz wiadomości, albo klikasz na forum yh... już :D

Gość forget me not
i co to daje?

Gość słuchaj pozdro pupa
mega ekstra odjazdowy O R G A Z M

Gość ejbisi
Ja słyszałam ze striptizerki w Tajlandii strzelają z pochwy rzutkami do tarczy, takie mają wyćwiczone mięśnie kegla! :)

Gość *Ilona*
ja nie zaciskam palcow u stop podczas orgazmu.

jak tuż po zagra warami lot trzemila to miała orgazm, no i jak puści z pipy conajmniej trzy bąki. o, to miała orgazm, albo nawet dwa. :o

Gość Motyl Nocy
ja na krzyżowej czesci pleców dostaję gęsiej skórki :) odkładam dłonie faceta od moich sutek są zbyt wrazliwe aby je w czasie orgazmu dotykac moj maz doskonale wie kiedy mam orgazm :)

Gość milyimalutki
... z opowiadań, bo niby skąd?

najpewniejszym sposobem, sprawdzenia czy kobieta ma orgazm, jest bicie serca, przyśpieszone, a czasem jak dobrze pójdzie, walenie. Jak mówi jeden z seksuologów, na wszystko można wpłynać, przyśpieszony oddech, skurcze pochwy, nie można tylko wpłynąć na bicie serca. Może kobitka , drzeć się , i udawać a serce bije normalnie, to znaczy, ma orgazm ale w planie z Banderasem.....

Gość do bardzo miły b.
jestem pod wrażeniem - gratulejszyn - nie dośc że miły to nie głupi