Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazylijska PUPA

Panowie,skąd wiecoie,że kobieta miała orgazm?

Polecane posty

Gość jakis tm facet
czasami sama ona nie wie czy miała szczególnie te poczatujace

Gość hargity
Rytmiczne skurcze odbytu.Wystarczy przyłozyc palce.Tego nie uda sie zrobic bez orgazmu

Mnie się jeszcze stopy robią ciepłe, bo prawie zawsze mam lodowate i mam rumień na twarzy.

Rabatki_i_inne_kwiatki skórcze pochwy nie są gwarancją fakt występują ZAWSZE gdy kobieta ma orgazm, ale można to markowac jeśli się pracuje nad mięśniami Kegla... sorry Owszem mozesz pracowac ale nie jestes w stanie takich szybkich pulsacyjnych ruchow wykonac bezwarunkowych i tyle tylko facet musi wiedziec ja uwielbiam jak dziewczyna umie poslugiwac sie pochwa piescic skurczac i rozkurczac jak faluej pochwa ale takich orgazmowych skurczow spazmow sa tak blyskawiczne tak szybkie tylko do wykonania w podswiadomosci mozgu nie do podrobienia

przecierz napisalem ze nie podrobi tych skurczow nie uda kochaj sie z laska skupiaj sie na lasce i porownoj jak to wyglada jak ma orgazm wtedy plynei taki promienisty impuls skurcz jak goraca woda plynaca to cos innego niz zwykla praca miesni kegla :D

Gość moja mi mówi
po seksie czy miala orgazm (jak intensywny) czy nie ... poza tym widzę czy udaje (ma specyficzny sposób udawania oragzmu :-) który odrózniam od "nieudawanego")

Gość szurum burum
no jak mój facet (jak tylko zaczynaliśmy ze sobą współżyć) powiedział, że on nie wie kiedy kobieta ma orgazm ...to było to dla mnie dziwne, bo wydawało mi się, ze powinien wiedzieć kiedy mi dobrze.... choć wtedy słabo się znaliśmy w tej sferze życia musze się teraz zapytać, czy już się w tym orientuje kiedy mi dobrze.... ;)