Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shipka

Striptiz/Taniec

Polecane posty

Gość shipka

Chcialabym mojemu chlopakowi zrobic pokaz jakiegos sexownego tancu do muzyki... Ale strasznie sie boje heheh, no wiem niestety, ale tak bywa. Powiedzial mi kiedys ze chce striptiz czy cos w tym stylu, a ja mu odpowiedzialam ze sie wstydze, a on ze to okay, przecierz nic sie nie stanie jak nie zrobisz, zreszta niechce bys robila czegos czego niechcesz i zebys czula sie do tego zmuszana. Bo nie zalezy mi na tym, ale jak bys sie kiedys odwazyla to bylo by milo. Ja dobrze wiem ze on nieche mnie zmuszac, ale tez wiem ze tego pragnie bo czasami sobie zazartóje tym striptizem czy tam tancem. Wiem ''zart to zart'' ale ja go znam na tyle i chodz on sobie tym zartóje to i tak wiem ze mu zalezy, tylko ze mnie bardzo kocha, i wie ze przeszlam duzo jako male dziecko co bylam molestowana seksualnie i niechce mnie do niczego zmuszac. Zawsze tylko o cos grzecznie zapyta a jak mu odpowiem ze nie to on ze okay z usmieszkiem na twarzy :) Ale on i tak wie ze ja zazwyczaj chce spelnic jego pragnienia tylko ze nie zawsze mam odwage, i ze jak ja znajde to spelnie jego marzenie :D Ale okay, wrócmy do temu. Zastanawialam sie duzo nad tym, i stwierdzilam ze nie zabardzo umiem tanczyc az na tyle sexi, i ze nie jestem sexi. Ale on mówi ze jestem boska i zatanczyc tez napewno bede potrafila. Sama mam bardzo niskie zdanie o sobie, nie czuje sie na tyle dobra, i nie dla niego, bo jest on kims wspanialym i boje sie zawsze o to ze on se kiedys w koncu znajdzie inna ladniejsza panienke i mnie zostawi. Chodz wiem dobrze ze mu na mnie zalezy ale jakos nie umiem sobie tego dac do zrozumienia. Myslalam nad tym zeby troszke albo nawet i duzo bysmy wypili, to w tedy moze bardziej bym sie odwazyla. Boje sie tylko tego ze zrobie cos glupiego i on brechnie smiechem albo ze mu sie nie bedzie podobac :( Sama trenowalam duzo gimnastyke i bylam tez trenerka duzo grup, wiec jakos sie napewno potrafie ruszac ale sama niewiem czy jak zatancze czy to wogule bedzie wygladalo sexi. Ale jak juz bym sie odwazyla to mam zamiar zatanczyc mu w czarnych stringach które sa dosc przezroczyste i widac w nich dosc pipe i to ze jest ogolona, czarnym koronkowym staniku przez które widac sutka, w bluzeczce czarnej co jest dosc luzna ale bardzo ladna i co stylu ma wyciecie gdzie ma on dostep do moich pleców, no i w kremowych koronkowych skarpetkach czy jak juz mam to nazwac (maja one pelno dziurek) i zucaja sie tez bardzo w oczy co wszystko inne jest czarne. A co do muzyki to myslalam nad piosenka The Black Eyed Peas -- Labor Day (It's Holiday) ... http://www.youtube.com/watch?v=RSyxYqWDz6o Co myslicie o calym ubiorze i muzyce???? Chce zeby mi wyszlo jak najlepiej jak potrafie :) A moze cos napiszecie o waszych podobnych historyjkach, jak bylyscie ubrane i do jakiej muzyki tanczylyscie???? I czy tez sie balycie. UPS!! Troche sie opisalam ale co tam... :D Zreszta sorry za bledy ale nie chodzilam do Polskiej szkoly wiec ich moglo teraz troche nabyc :o :x Heheheheheh...!!!! Pozdro :D

Gość koniecznie szpilki załóż

Gość shipka
Ja w takich zeczach nie umiem chodzic, co zawsze chodze w plaskich butach :( Zreszta nie mam zadnych szpilek. Moim zdaniem tez bedzie sexi bex szpilek w tedy bede mu stopkami mogla pomacac jajeczka i kutaska :D Zreszta mam pokój na strychu, dom drewniany, wiec predzej by matka weszla do pokoju z morda ze chalas robimy i by zepsula nasza zabawe :( Wiec ja ´trzymam sie mojego zdania. :D

co do muzyki to bardzo zmyslowa do striptizu jest only you-ashanti lub try again>>aaliah http://likantrop1986.wrzuta.pl/film/e7Yivlwkyy/aaliyah_-_try_again co do stroju to poczoszki samonosne kabaretki czarne lub w kolorze ciala ale nie kontrastuj tak z tymi skarpetami o to sey nie bedzie,koniecznie obcasy,ruszaj duzo tylkiem i kolysz biodrami,reszta sama poplynie,grunt to wyczucie rytmu i wyluzowanie,bedzie dobrze,dasz rade:)

ja raz zrobilam striptiz mojemu facetowi.. to bylo w zeszlym roku w sylwestra.. kupilam wtedy na ta okazje stroj kroliczka Playboya.. seksowny gorsecik z ogonkiem.. kabaretki.. szpileczki na wysokim obcasie.. no i te seksowne uszka :) troche sie wykosztowalam ale uwierz ze bylo warto :) tanczylam do piosenki: Sarah Connor - French Kissing.. uwazam ze jest bardzo namietna.. przywiazalam faceta rozowym mieciutkim materialem do poreczy lozka i na poczatku zanim sie przebralam zawiozalam mu oczy.. byl tak podniecony sama mysla o tym ze myslalam ze nie zdaze zatanczyc :D no ale wlasnie dlatego wczesniej go zwiazalam :) krecilam mu tyleczkiem przed oczkami a on nie mogl nic zrobic i to go jeszcze bardziej nakrecalo.. patrzylam tylko na jego stojacego na bacznosc kutaska czekajacego az wkoncu na nim siade :) zdominowalam go wtedy zupelnie i on do dzisiaj pamieta ta chwile ze szczegolami.. dodam jeszcze ze moj facet nie zostal mi dluzny :) nastepnego dnia to on zrobil przedstawienie :) nigdy nie zapomne jak zrywal z siebie ta koszule.. wrrr... :) warto kochana naprawde !!!!

Gość joe cocker
"you can leave your hat on" - idealne do tego

Gość klijent
Brzmi sexi... Na sama mysl mi stoji kutasek :D Mmmmm... Chodz zerznij mnie :)

Gość a jaki maja obwod
chyba zartójesz.. :classic_cool:

Gość Lolilasopdndfrghthntg
Fajny pomysl, i suuuper muza :D

Gość Iluzjaaa
Witam! :) ja też bardzo chciałabym zrobić striptiz mojemu kochanemu na walentynki... wiem ze podoba mu sie strój uczennicy i własnie mam zamiar sie tak przebrać... tylko nie mam pojęcia jak go skąpletować, moze macie jakies pomysły? a o muzyce to myślałam : http://video.google.com/videoplay?docid=3418263437173679038 co o tym myślicie? myślałam zeby wykorzystac krzesło... ale trzeba bedzie poćwiczyć..

Gość gfdfdfs
proponuje nagrywac te Wasze pokazy seksownego tanca i zamieszczac linki, wtedy najlepiej sie ocenia :P

Kobietki to przeczytajcie sobie "Striptizerki doradzają jak dobrze wyglądać nago" Jennifer Axen i Leigh Phillips, po takiej lekturze na pewno przyjdzie wena i dużo pomysłów. to taki poradnik, ale i fajna ,zabawna lektura, na pewno wam się spodoba.

Gość Tomaszekk
Striptiziki, lub tańce najlepiej wychodzą u mnie: www.poszukujetancerki.republika.pl Zapraszam