Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdydolka

czerniak-czy ktos miał???????????????

Polecane posty

Gość kurdydolka

Witajcie. Czy ktos z was miał usuwane znamiona z powodu podejrzenia czerniaka? jak długo czerniak sie rozwija?

Gość a jak wyglada to Twoje
znamie ze lekarz uznal je za podejrzane?

Gość smakołyki a la galcess
czeerniak rozwija sie latami...nawet 8 lat.. moja mama ma.. ale nie leczy.

Gość kurdydolka
mąż miał takie wypukłe cheopowate znamię od wielu wielu lat jest ono koloru ciemnobrązowego,jednakże dwa dni temu zauważyłam ze ze środka tego znamienia wychodzi taki cieniutki brązowawy pręci ,wcześniej tego nie było!.Wystraszyłam się bardzo i powiedziałam męzowi ze musimy isć z ty do dermatologa....i wiecie co on zrobił......urwał ten wychodzący pręcik!!!!!!!!!Troche mu krew leciał z góry z miejsca z ktorego urwał ten pręcik ale równiez spod zanamienia.I teraz dopiero jestem w strachu bo jak maż coś naruszył to dopiero moze się to szybko to rozrosnąc,a jescze jak to jest złośliwe.Dzwoniłam se umówic do dermatologa ale jest okres urlopowy i dopiero na sierpień jest lekarz,nie wiem co zrobić.Doradżcie mi czy to może byc czerniak?czy jest możliwe żeby ze zmiany łagodnej po tylu latach mogło też cos wyrastac niezłosliwego.Bardzo się boję!!!

Gość mi ostatnio na takim bardzo
ciemnym ale plaskim pieprzyku(a wlascicwie znamieniu barwnikowym) wyskoczyla krostka rosla sobie a w kocu wylecialo zniej cos bialego. i powoli zniknela. caly czas obserwuje to znamie. bylam z ta krostkau dermatologa i on powiedzial ze ta krostka raczej grozna nie jest ale on jest zdania ze znamiona barwnikowe powinno sie wycinac i miec spokoj. sama nie wiem czy je wyciac bo nie jest duze . ma tak z 4 mm