Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kurdydolka

czerniak-czy ktos mia艂???????????????

Polecane posty

Go艣膰 kurdydolka

Witajcie. Czy ktos z was mia艂 usuwane znamiona z powodu podejrzenia czerniaka? jak d艂ugo czerniak sie rozwija?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a jak wyglada to Twoje
znamie ze lekarz uznal je za podejrzane?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smako艂yki a la galcess
czeerniak rozwija sie latami...nawet 8 lat.. moja mama ma.. ale nie leczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurdydolka
m膮偶 mia艂 takie wypuk艂e cheopowate znami臋 od wielu wielu lat jest ono koloru ciemnobr膮zowego,jednak偶e dwa dni temu zauwa偶y艂am ze ze 艣rodka tego znamienia wychodzi taki cieniutki br膮zowawy pr臋ci ,wcze艣niej tego nie by艂o!.Wystraszy艂am si臋 bardzo i powiedzia艂am m臋zowi ze musimy is膰 z ty do dermatologa....i wiecie co on zrobi艂......urwa艂 ten wychodz膮cy pr臋cik!!!!!!!!!Troche mu krew lecia艂 z g贸ry z miejsca z ktorego urwa艂 ten pr臋cik ale r贸wniez spod zanamienia.I teraz dopiero jestem w strachu bo jak ma偶 co艣 naruszy艂 to dopiero moze si臋 to szybko to rozrosn膮c,a jescze jak to jest z艂o艣liwe.Dzwoni艂am se um贸wic do dermatologa ale jest okres urlopowy i dopiero na sierpie艅 jest lekarz,nie wiem co zrobi膰.Dorad偶cie mi czy to mo偶e byc czerniak?czy jest mo偶liwe 偶eby ze zmiany 艂agodnej po tylu latach mog艂o te偶 cos wyrastac niez艂osliwego.Bardzo si臋 boj臋!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi ostatnio na takim bardzo
ciemnym ale plaskim pieprzyku(a wlascicwie znamieniu barwnikowym) wyskoczyla krostka rosla sobie a w kocu wylecialo zniej cos bialego. i powoli zniknela. caly czas obserwuje to znamie. bylam z ta krostkau dermatologa i on powiedzial ze ta krostka raczej grozna nie jest ale on jest zdania ze znamiona barwnikowe powinno sie wycinac i miec spokoj. sama nie wiem czy je wyciac bo nie jest duze . ma tak z 4 mm

Udost臋pnij ten post