Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kynia

Jak wyleczyć zazdrość???PoMoCy!!!

Polecane posty

Gość kynia

Głupio mi się przyznać, ale taka prawda, jestem zazdrośnikiem.Długo opisywać o co....Kocham chcę zaufać, ale ,,ale jest zawsze,,;/;/.Podam najbardziej istotne przykłady mojej zazdrości: - byłe;/to najgorszy temat.cały czas sie uważam za gorszą od nich i przez to nawet jestem zazdrosa e ma na naszej-klasie je jako znajomych. -jak są np: laski w tv,głupio bo az kazde mu się na to nie patrzeć;/ Wiem że to banalnie głupie z mojej strony, dlatego chcę to zmienić;/ Jak to wyleczyć????

heh to normalka u nas, nie wiem po co masz to leczyć, widac wiesz jakie jest zagrozenie i pilnuj swojego faceta

Gość musisz uwierzyć w siebie
i odkryć swoją wartość, widać że jesteś zakompleksiona

Gość musisz uwierzyć w siebie
zazdrość jest dobra o ile jest zdrowa ale gniewanie się o byłe partnerki to nie jest zdrowe

Gość kynia
Powiem tak że mam duże powodzenie ale jak widzę zdięcia jego eks to wysiadam...Szybko można mi podciąć skrzydła;/

Gość kynia
nie chce go kontrolować sprawdzać bo to głupie.;( wszystko jest ok do póki kładę się spać i nie mogę zasnąć, wtedy za dużo myślę.

zazdrosna jesteś o ładniejsze ? jest tez mozliwosc ze zdradiCie z brzydsza grubsza to bedzie niespodzianka pełno tego na forum ;)

Gość kynia
dzięki za pociechę!!! od wielu jego znajomych słyszałam że jestem fajniejsza itd ale to jego znajomi... od niego też słyszałam że,,żadna mu tego nie dała co ja,, czyli uczucia. Kocham go i to bardzo... Może to jedt powód że aż za bardzo???

Gość kynia
to teraz najmniej istotne....

Gość kynia
Pomocy

zazdrość jest poniżająca i świadczy o tym, że masz niską samoocenę :o