Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jareczekkkk

... bo szuakała miłości

Polecane posty

Gość jareczekkkk

Fragment artykułu zamieszczonego na onecie: "Subtelna 16-latka, która w ubiegłym roku na jednej z dyskotek odbyła stosunki z kilkunastoma mężczyznami, tłumaczyła właśnie, że szukała prawdziwej miłości. Poszukiwania odbywały się jednak w pośpiechu, mężczyźni ustawiali się do niej w kolejce, nie można było zwlekać z dochodzeniem do finału. Oczywiście nikt nie używał prezerwatywy" Jak taką ściere można nazwać subtelną? :o dalej czytamy: "To są młode, bardzo wrażliwe osoby. Nie traktują seksu na zimno, nie chcą go wiązać z przymusem zakładania prezerwatywy czy koniecznością pamiętania o badaniach. Współżyją spontanicznie, bez zahamowań, radośnie, pod wpływem chwilowej emocji, nastroju, żeby rozładować napięcie, wyświadczyć grzeczność koledze, przełamać lody. Niektóre dziewczęta, mniej uduchowione i mocniej stąpające po ziemi, wkrótce zaczynają traktować swą pasję zawodowo lub półzawodowo. Zwykle jednak (zwłaszcza gdy pochodzą z zamożniejszych, inteligenckich rodzin) są bezinteresowne, wystarcza im dreszczyk emocji, że mogą się zachowywać jak prawdziwe prostytutki" Jak kurrwe można nazwać wrażliwą osobą, albo uduchowioną? :o Ktoś chciał trysnąć ironią ale mu się wybitnie nie udało. A artykuł ciekawy, polecam jak ktoś nie czytał: http://wiadomosci.onet.pl/1499675,242,2,kioskart.html

Brak słów :o Miłości szuakała :o:o Ciekawe co czuł ojciec takiej szmaty jak się dowiedział o wyczynach córci :(

Gość kikuiku
Nie czytałam artykułu ale od dawna jestem przekonana że im bardziej niestabilna i niedojrzała emocjonalnie jest dziewczyna, naiwna, tym łatwiej jej o głupie zachowania.

"Żeby wyświadczyć grzeczność koledze" dobre :D :D :D :D :D

Młode, wrażliwe, uduchowione, subtelne - pisze tak, jakby o dziewczynki spiewające w chórze chodziło :o:o

Gość ja nie wierzę że są
albo autorowi odjebało, albo jest to tekst pisany "z przymrużeniem oka".

Gość onufry zagłoba.
:o

Gość etam
kolega mi kiedys opowiadał o takiej jednej z rodziny dwojga katechetów