Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogrążony w myslach

smiac sie czy płakac?

Polecane posty

Gość pogrążony w myslach

Witam sam nie wiem co mam o tym wszystkim myslec... niedawno dowiedziałem sie od dziewczyny ze ona juz nie jest dziewica rozmawiałem z nia na ten temat powiedziała mi ze miała jednego faceta zabolało mnie to ale przyjąłem to bo zalezy mi na niej wczoraj mi powiedziała ze było ich wiecej (3) najpierw powiedziała o jednym a potem jak "postawiłem ja pod sciana" to przyznała sie do jeszcze jednego... Mówiła ze nei mogła nie miała odwagi mi tego powiedziec i tak dalej moze i tak było ale nie moge pojac czemu okłamała mnie w tak perfidny sposób tymbardziej ze ja wiele razy o to pytalem zawsze odpowiadała ze tylko ten jeden. Powiedziła tez ze kocha sie raz na cale zycie zapytałem czy któregos kochała odpowiedziała ze tak ale po chwili zaprzeczyła chyba po to zeby nie robic mi przykrosci...ale przynajmniej wiem ze mnie nie pokocha... Ja tez nie jestem swiety jednak tego nie rozumiem. Wiem ze ona nie jest zła dziewczyna, ale nie moge w to wszystko uwierzyc i wydaje mi sie ze to jest sen. Nie jestesmy długo ze soba ze 2 miechy ale czuje sie jak skonczony frajer, ze mnie tak oszukała a ja zrezygnowałem dla niej z paru rzeczy które nie tolerowała. Mam ochote sie opic i zapomniec chociaz na chwile ale alkohol nic nie zmieni poprostu nie wiem co mam robic... Miałem kiedys partnerke z bogata przeszłoscia i nie wiem czy wytrzymam to drugi raz a nie chce skrzywdzic obecnej dziewczyny. tyle w tej kwest sami ocenicie...

Gość pogrążony w myslach
nie

Gość Pysiamod
miałam podobna sytuacje, ale w drugą strone (chłopak mówił, że nie miał wczeniej nikogo "na poważnie") a potem dowiedziałam się (oczywiście nie od niego) że miał przede mną inne dziewczyny - oszukał mnie , potem przepraszał, nawet mówił, ze jak go zostawię to skończy ze soba - bardzo go kochałam, wiec zostałam z nim - byliśmy ze soba 4 lata - potem wszystko się posypało znów mnie oszukał i odszedł do swojej pierwszej dziewczyny - jakbym miala ten rozum co teraz to juz na poczatku jak dowiedzialam sie, ze mnie oszukal zostawilabym go i nie przechodzila przez to wszystko ponownie 4 lata po.... zrobisz jak uwazasz - jednak dla mnie szczerosc jest na 1 miejscu!!!!!!!!!!

Gość pogrążony w myslach
dla mnie własnie tez dlatego nie moge tego pojąc tymbardziej ze wiele razy o to pytałem i mnie okłamała... nawet wczoraj chciała mi powiedziec tylko 1 a drugiego chciała zaraic... wydaje mi sie ze to sen z którego sie obudze...

Gość pogrążony w myslach
bo chciałem wiedziec z kim jestem... pozatym 2 z nich znam to chyba najbardziej boli... ehh dziewice to teraz tylko w przedszkolu...

Gość a ile macie lat
że tak spytam

Gość a ile macie lat
"ehh dziewice to teraz tylko w przedszkolu..." Gówno prawda. Nie tylko :D🖐️

Gość pogrążony w myslach
20

Gość jezooo
ale przeżywasz ja miałam o wiele więcej,ale mój facet nie wypytuje mnie ilu.I dobrze,bo i tak bym się nie przyznała.Lepiej jak się chociaż dziewczyna wyszalała.A Ty co taki święty?

Gość wysmiewczyni
nierozumiem tego, sam wtykales gdzie popadnie a oczekujesz ze Ci sie dziewica trafi???? Buehehehe nie badz smieszny, dziewice sa dla prawiczkow, skoro sam zes wtykal to masz taka jaka masz. Ciesz sie ze jakis szmateks Ci sie nie trafil bo uwazam ze puszczalscy powinni z puszczalskimi.

Gość czarna xwka
jebała sie z dwoma jego kumplami i koleś jest troche podłamany że nie jest tym jedynym, normalne, że "co było i nie jest nie wpisuje sie w rejesrt", przecież ona miała swoje życie przed Tobą więc nie wymagaj. Pogudz się z tym albo skończ :)

Gość a ile macie lat
Daj sobie na razie spokój ze związkami i poczekaj aż do nich dojrzejesz. Piszę serio. :)

Gość pogrążony w myslach
chodzi tu o sam fakt ze mnie okłamała jak pytałem... jak mozna rozpoczynac budowanie zwiazku od kłamstwa...

Gość jezooo
poza tym jesteście razem 2 miesiące a Ty już ją rozliczasz jakby co najmniej Twoją żoną miała być. To że spala z 3 facetami nie znaczy że jest niewartościowa. A ukryła to przed Tobą bo widziała jak Ci zależy na jej "czystości".Ciesz się,że w ogóle Ci się przyznała:).

Gość Pysiamod
ale z was pustaki tu nie chodzi o to czy jest dziewica czy nie - czy miala 3 facetow czy 40 tylko o to, ze kreci i nie mowi prawdy!!! skoro tak latwo jej to przychodzi to w innych sprawach tez moze kłamać -prawda ??...... piszecie bzdury po co zapytal - to chyba naormalne ja tez ze swoim facetem rozmawialam o naszym bylych zwiazkach i od samego poczatku wszystko bylo jasne, a nie takie krecenie i klamanie. Jakby mu szczerze powiedziala co i jak na samym poczatku to pewnie nie mial by teraz "problemu"

Gość jezooo
ojej pewnie się wstydziła. Chociaż tak naprawdę nie ma czego moim zdaniem.Co Wy myślicie że w tym wieku znajdziecie jakąś dziewicę?Może i tak ale grubą,pryszczatą i w okularach ze szkłami jak denka od słoika.

Gość pogrążony w myslach
dokładnie! tu nawet nie o to chodzi tylko ze o tym trzecim powiedziała mi jak ja pod murem postawiłem... gdzie ta szczerosc?

Czasami niektórych rzeczy się nie mówi od razu by nie sprawić przykrości tej 2 osobie i nie stracić jej już na starcie. Pomyśl - może Ty też masz coś za uszami do czego nie chcesz się jej przyznać? Mój facet też na dzień dobry nie powiedział mi wszystkiego o sobie i dobrze, bo gdyby to zrobił nie bylibyśmy razem. A teraz? Teraz go kocham i nie liczy się dla mnie jego przeszłość. Jest ze mną i jest nam dobrze więc po co to psuć? Po co się wkurzasz o jej przeszłość? Nie powiedziała, bo nie chciała wyjść w Twoich oczach na "łatwą". Przynajmniej była z Tobą szczera - może nie od razu ale była. Weź to pod uwagę.

Gość jezooo
wiesz,nie chcę Cię dołować,ale ona mogła spać z 6 a nie 3:). Skoro nie chciała się wcześniej przyznać.