Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubek zielony

11 min

Polecane posty

tak czułam, że właśnie o to będzie chodziło ;) Mi jak dotychczas nie podobał się Los Powtórzony i Czy Mężczyźni są Światu potrzebni. W Samotności lubiłam te przejścia od nauki do uczuć, czy erotyzmu. Taka kobieca literatura, ale jednak na innym poziomie niż Dziennik Bridget Jones ;) Choć raczej dla wrażliwszych, niż konkretnych, twardo stąpających po ziemi :) Ekranizacji szczerze nie nawidzę, choć ścieżkę dźwiękową mam i lubię ;) Z listy Wkurzonej Żony czytałam jako jeszcze w sumie dzieciak Zaklinacza Koni :) Też mi się wtedy podobała. :)

a czytał ktoś Wojnę Polsko - Ruską? :D Bo ja próbowałam, ale autentycznie nie dałam rady tego przeczytać, bo ten styl mnie odrzucał :D A opinie o książce takie pozytywne.... :o

ja nie czytalam ostatnio czytalam cokolwiek bardzo dawno temu.. jak jeszcze sie zachwycalam literatura szwedzka chociaz cos czytalam ostatnio... co to bylo.... aaaaaa pachnidlo maz przyniosl do domu i wogole mi sie nie podobalo :) ale za to fajny byl Malowany Ptak , o to mi sie bardzo podobalo :)

Mam pachnidło, przeczytałam kilkanaście stron, ale średnio chce mi się kontynuować :) Może kiedyś się skuszę... ;)

>>> Turquoise - ja czytałam. Fajnie i szybko się czyta. A moja ostatnia lektura - dzisiaj skończyłam - \"Ulica Rajskich Dziewic\". Polecam! Wreszcie książka o kobietach islamu napisana z dystansem, bez tragedii w epicentrum.

tak bo ja zaczelam niedawno i jest interesujace ale jak zaczyna opowiadac o tym swoim niebie to przewijam bo nudne a moze Anne Gavalde ktos kojarzy?