Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurrrkaaa

moja samoocena poszla w dol kiedy facet wybral innna..

Polecane posty

Gość chmurrrkaaa
tez sie boje ze nikomu nie zaufam..ja juz nawet nie chce z nikim byc:(

Gość chmurrrkaaa
..dopiero sie zaczynalo..rtakie poczatki czegos nikt nie zerwal on sie pojawil z nia a ja odpuscilam wiem ze powiesz ze to glupie w koncu jak mozna sie zaangazowac po tak krotkim czasie...znalismy sie 6mc

Wcale nie glupie. Ja tez znalam tamtego stosunkowo krotko bo tylko 5 miesiecy i ten po ktorym rozpaczam teraz zawrocil mi w glowie w ciagu 6ciu miesiecy. Czas nie gra roli, mozesz byc z kims 2 lata i sie nie zaangazowac (tak, mozliwe). Domyslam sie, ze nie bylo z jego strony zadnych deklaracji. Czy on tak po prostu przestal sie do Ciebie odzywac?

Gość chmurrrkaaa
chcialabym tylko zeby on kiedys tak mocno cierpial przez jakas dziewczyne tak jak ja cierpie przez niego..:(

Gość chmurrrkaaa
chcial ze mna byc..mowil to mnie ..mojej najl kolezance wypytywal sie caly czas,,,ona mowila ze on chyba zwariowal hah szybko mu przeszlo :( zrobil mi tylko nadzieje a ja sie dalam nabrac serio uwierzylam ...widzialam jak sie patrzy widac bylo cos w jego oczach ...odebralam jego zachowanie chyba mylnie:(

aha, tez zycze tego samego swojemu ex:D :D Wiem, ze to marna pociecha teraz ale czas pomoze Ci o nim zapomniec, to wszystko czego potrzebujesz: czasu, kazdego tygodnia ten bol bedzie malal az zniknie calkowicie.

Gość chmurrrkaaa
obys miala racje...:) dzieki :)

Gość chmurrrkaaa
tak ....ale przedtem jak sie z nia pokazal..potem juz sie nie wtracalam raczej unikalam

Wiec jego strata. Podziwiam Ciebie za sile woli, ze po prostu odpuscilas, ja raczej dalabym facetowi jasno i glosno do zrozumienia co czuje i mysle, potrafie byc bardzo bezposrednia ale tylko kiedy jest juz za pozno:p

Gość chmurrrkaaa
duzo mnie to kosztowalo...wiele lez i bolu i nadal kosztuje ale nie chcialam mu dac tej satysfakcji ....ze bede za nim latac ...

Gość chmurrrkaaa
jemu sie glupio zrobilo ...tak przynajmniej mi sie wydaje...ja sie nie odzywalam unikalam...w koncu zabralam wszzystkie swoje "zabaweczki" i wyjechalam:( mam nadzieje ze to byla dobra decyzja:(

Gość chmurrrkaaa
zawsze wychodzilam z zalozenia ze kobieta moze dac do zrozumienia facetowii ze jej sie podoba ale nie biegac za nim i prosic...moze to zle podejscie nie wiem...

Gość chmurrrkaaa
:D ok ja juz zmykam ide do fryzjera poprawic sobie humor....:D:D moze pomoze trzymajcie sie dziewczyny i dzieki dobre slowa::) zajrze tutaj wieczorkiem

Gość upupupupupupupuppu

Gość janinkkka
podnosze temat