Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawik22

Czy prawdziwa miłość istnieje?

Polecane posty

Gość zakochana Mika
U mnie były dosłownie motyle w brzuchu i przechodzace prądy. Że to ten jedyny byłam pewna po miesiącu od poznania, a do pierwszego spotkania sam na sam byl jeszcze tydzień. Pierwsze \"zakochałem się w tobie\" padło przed spotkaniem, pierwsze \"kocham\" kilka dni później. Poznaliśmy się całkiem przypadkiem, siedzielismy przy jednym stole, ale nie obok siebie, porozmawialismy wtedy doslownie chwile, ale cos nas wtedy przciągało do siebie, jak to osooby siedzące pomiedzy nami mówią, że czuli prądy przechodzą miedzy nami. Rozjechalismy sie do domów, on mieszka 400km ode mnie. Oboje jesteśmy po bardzo trudnych przejściach z poprzednich związków i oboje nie planowalismy wchodzić w następne tak szybko. Pewnym podstępem (jego) ktos dał mi jego numer telefonu i zadzwonilam, od tamtej pory byly rozmowy na skypie do 4, 5 rano prawie codziennie przez tydzień, juz wtedy bylo super. Potem, musiał wyjechac do pracy za granice, ale po dwoch tygodniach powiedział, że chce przyjechac do mnie i przyjechał :). Mija juz rok, my spotykamy sie tylko przez ok 3 dni w miesiącu, a ja czuję się coraz bardziej zakochana, na początku przyszłego roku bierzemy ślub i wiem że to ten jeden jedyny, na któregoo warto było czekać.

Gość nadinka...
istnieje - był juz taki tobik ostatnio....

Gość kjhfkehf
Podziwiem poprzedniczke, nie wyobrazam sobie byc w zwiazku na odległosc. Ja spotykam sie z chłopakiem codziennie, cale dnie a bywa ze zostaje u mnie na noc. Dzis sie do mnie przeprowadza na 2 tyg bo rodzice wyjezdzaja na wakacje! Nie potrfaiłabym tak jak Wy, naprawde podziwiam i zycze powodzonka ;)

Gość mój problem taki ...
i jeszcze w telenowelach brazylijskich a tak to nie :) przynajmniej ja już nie wierzę i wierzyć nie chcę :)