Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska844

czy to poronienie?

Polecane posty

Gość aska844

miałam wczoraj termin miesiączki, brzuch rano mnie bardzo bolał, a teraz okazało się, że to jakiś pęcherzyk dość duży ze mnie wylazł, długości 2-3 cm, taki podłużny. co to mogło być?

Gość co za pecherzyk
jakiego koloru ?

Gość co za pecherzyk
okres dostałas,żadne poronienie:o

Gość aska844
wcześniej już miałam okresy z e skrzepami, ale to wyglądało całkiem inaczej. to było przezroczyste, tylko podbarwione krwią. może jakaś wyłuszczona torbiel, czy co. mam nadzieję.

Gość gjjjjjjjjjjggggggggggg
pewnie płat złuszczonej błony sluzowej,nie poronienie

ja mialam to samo.. znaczy dostalam okres normalnie, a potem wyszlo ze mnie cos takiego przezroczystego, lekko zabarwionego krwia... i tez sie zastanawiam czy nie poronilam, bo duzo pracuje fizycznie.. ale wlasnie skonczylam pierwsze opakowanie tabletek... nie wiem... powiedzcie cos na ten temat..

Nie chce Cię martwić ale to raczej było poronienie. Tak właśnie wygląda pęcherzyk płodowy. Galaretkowate wypełnione płyn lekko zabarwione krwią można powiedzieć że mdła czerwień.. Zrób sobie test beta hcg z krwi i idz do ginekologa bo mogło Ci coś tam zostać.

Boze... to moze mi jeszcze powiesz Klaudynka, jak wiesz... bo u mnie to wsyztsko w kawalkach bylo.. :/ i w ogole ile taki pecherzyk 3 czy nawet 2 tygodniowy ma wielkosci? i nie wiem jak to mozliwe, ale kilka dni przed miesiaczka zrobilam test ciazowy (ale jeden z tych czulszych) i wyszedl wyraźnie negatywny...

Na poronienie to nie wygląda, pęcherzyk dwutygodniowy ma zaledwie ok 2 do 5 milimetrów!Przy takiej wielkości pęcherzyka jaki opisujesz posikałabyś się z bólu a potem straciła przytomność, też z bólu.To najpewniej była błona macicy, która czasem złuszcza się w kawałkach a czasem w dużych fragmentach.

no wlasnie tak myslalam, ze jak na pecherzyk plodowy 2 tygodniowy to kilka cm to troche za duzo... ale czy to mozliwe zeby ta blona sluzowa byla przezroczysta? nigdy tak nie mialam... moze to wina tego, ze to moj pierwszy okres po odstaiwniu??

Gość aska844
beta < 2. uff...

ngLka nie chcę nic mówić ale 2-3 to z bólu by się nie posikała. Ja wydaliłam z siebie ok 7 cm pęcherzyk płodowy i poczułam jedynie lekki opór...