Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tuska1313

prosze, kobietki odpowiedzcie. faceci wynocha!

Polecane posty

Mam pytanko do kobietek. Planuję w te wakacje spróbować z facetem seksu analnego. I tu kieruję pytanie do tych, które już go próbowały- jak przygotowujecie się do tego aktu? No wiecie, żeby nie było niespodzianki. Słyszałam już o lewatywie, ale jakoś nie przekonuje mnie robienie jej w słonecznej Bułgarii. Nastrój, winko, a ja lecę do kibelka i sruu lewatywka. :( jak wogóle zapatrujecie się na ten seks. Mój facet jest \"średniakiem\" to nie powinno mnie boleć jak będę rozluźniona. Chodzi mi o to, żeby nie było śmierdzącej wtopy. odpowiedzcie mi, proszę

Warkocz wiem, ale nie chce mi się szukać. Chcę tylko się dowiedzieć co zrobić, by było tam higienicznie bez żadnych lekarskich praktyk.

Gość kobitkaaa43434
to jest obrzydliwe, jak może facet wkładać do tyłka...sorry, ale do romantycznych wakacji w Bułgarii z winkiem i świecami nie pasuje...i raczej nie jest przyjemne bo w odbycie nie masz łechtaczki ani punktu G przecież.to nie jest narząd płciowy. czujesz tylko wypełnienie. boli. no i niezbyt higieniczne. raczej perwersyjne.

kobitkaaa43434- bo ja jestem bardzo perwersyjna i wszystkiego chcę spróbować. Nikt nie będzie mi mówił co mam robić, bo nikt za mnie nie umrze. PYTANIE KIERUJĘ DO BABECZEK KTÓRE TO ROBIŁY! A nie do klanu ojca rydzola. Kobitka- to że Ciebie to obrzydza, to nie znaczy że mnie też. Poczytaj sobie opinie innych kobiet na ten temat. Ale nie babć. Tylko młodych i odważnych. Orgazmy są. Są nawet orgazmy piersiowe- facet dotyka Cię tylko po piersiach. Jeśli ograniczasz się do łechtaczkowego to albo jestes bardzo młoda albo noodna. Sorki za niemiłe słowa.

Nie rozumiesz Tuśko, że tu są GŁÓWNIE FACECI? Tekst pt. \"faceci wynocha\" jeszcze bardziej ich przyciąga. Może i Ty zresztą...? Kobiety niechętnie snują rozważania na tematy erotyczne. Tak było, jest i będzie. Zauważ, że nawet scenariusze seriali typu \"Seks w wielkim mieście\" piszą faceci. Jeśłi chodzi o anal, to Twoje pytanie jest dziwne. Przecież jest masa stron o technice seksu analnego. Znajdziesz tam WSZYSTKO na ten temat, łącznie z filmami. Może chcesz po prostu pogadać?

nie, nie chcę pogadać. :P chcę dowiedzieć się od kobiet które to robiły i znają to z AUTOPSJI jak to jest. A nie rozważania lekarzy i lekarek po 60. No to może faceci się wypowiedzą co robią ich kobiety przed takim seksem i czy nie spotkali tam kiedyś niespodzianki? Więc??

jako kaśka się wypowiem; myj duupsko :p od peazdy w górę, znaczy do tyłu, albo do przodu. zależy od tego z której strony masz jaja. :o

kontrola- albo Cię nie rozumiem, albo napisałaś to po uzbekistańsku. Jesli chodzi o mycie, to nie bój żaby. Myję się. Ale nie mam palca długiego na 16cm, więc umyć mogę ewentualnie 5cm. A Ty się tam wyciorem myjesz, czy co?

otwierasz bułgarski szmpan [albo ruski] wypijasz połowę, wtykasz butelkę w duupsko. potrzepiesz butlą, i duupa czysta, następnie wtykasz chuuja i jedziesz na 16 cm. :o

jaaa Kontrola. Zaebysta rada! Ale raczej nie skorzystam, bo jednak doope mam do srania, a nie tak jak Ty do wyrzucania odpadków recyklingowanych typu szkło białe i kolorowe. Chcę spróbować raz tego seksui na tym skończyć. I chcę by było dla obydwu stron przyjemnie. Yhy- nienawidze szampana. Zwłaszcza ruskiego. Chcesz to Ci kupię i nawet włoże razem z korkiem, że Ci etykietka uszami wyjdzie. :classic_cool:

mówiłam-, nie lubię szampana, a moja doopa to nie śmietnik do recyklingowania szkła. Kończę rozmowę z Tobą bo a) nie radzisz sobie ze mną b)nie chce mi się z Toba gadać (B.Linda) c) oczekuję dalej na odpowiedź, tym razem na poziomie Homo Sapiens Sapiens

ale będzie jebać jak ci wpuści pałe w fabryke nestle mmm kurwa czarna pała bedzie

Gość annaaa80
czytałam gdzieś (moze nawet tutaj), że trzeba się po prostu wypróżnic wcześniej, bo wtedy nie ma kupy gdzieś na drodze:) a jesli tego nie zrobisz to może wyjść. Mnie kiedyś wyszła, była na penisie i najadłam sie wstydu jak cholera, pomimo ze byliśmy razem b. dlugo. Ale przyjemnie było, fakt. Dobry koń to i po błocie pójdzie, nie martw się:)

Anka dzieki. Reprezentujesz jakiś poziom na tym forum, bo jak widać wyżej, reszta to znudzone kury domowe. O tym wypróżnianiu wiem, ale nie zawsze uda się tak do końca ;) a Twój facet co na tą... niespodziankę? Jak zareagował?

Gość annaaa80
hmmmm...nie przejął się za bardzo, trochę był zdziwiony, ale mówił, ze to w końcu nic takiego. Ale ja byłam załamana i o dalszym seksie nie było już mowy.

Gość annaaa80
tak więc - zrób lewatywę jednak:)

Gość dldlldlldldlldlld
Jak facet wpycha tam gdzie nie powinien, to niech się nie dziwi, że może się ubrudzić. też mi powód do wstydu. Takie wyzwolone niby, w dupę się pieprzą a potem płoną ze wstydu. To się też ciebie tyczy, panna tuska, takaś wyzwolona nie-maryjna i co tam jeszcze, wszystkiego chcesz spróbować no to i kupy na penisie. Wiesz, nic co ludzkie i tak dalej.