Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambrela

jakby nic się nie stało.. co robić?

Polecane posty

Gość ambrela

co zrobic z facetem, z ktorym spedzilo sie kawal zycia, bylo sie szczesliwym a zwiazek nagle zaczal sie sypac...po czym facet, ktory wie, ze mnie zranil przechodzi z tym do porzadku dziennego czyli na zasadzie 'rozejdziesie po kosciach', a ja tak nie umiem...

przechodzi NAD TYM DO PORZĄDKU DZIENNEGO jeśli już ale konkretnie nad czym? Nad tym, że sie rozstaniecie?

Gość ambrela
jest sytuacja, ktora mnie rani, tzn jego zachowanie mnie rani, ja unosze sie duma, jest mi przykro i chcialabym zeby ze mna porozmawial, przeprosil a on chyba uwaza ,ze sie rozejdzie bo zachowuje sie jakby nic sie nie stalo

Gość melni daruj sobie
laska po prostu nie chce mu sie narzucac bo on nie chce o tym gadac .... ma go prosic jeszcze o rozmowe ? melni , przestan :O

Gość melni daruj sobie
ale napisala ze" on chyba uwaza ,ze sie rozejdzie bo zachowuje sie jakby nic sie nie stalo" i ze ona chcialaby o tym porozmawiac , czyli widocznie o tym nie rozmawiaja .... masz 30 pare lat i nie potrafisz skojarzyc posklejac dwoch zdan i wyciagnac wnioskow ? ?

Gość melni daruj sobie
mialo byc oczywiscie albo tylko "skojarzyc" albo tylko "posklejac" ;)

Gość melni daruj sobie
z tego co pisze to po prostu wywnioskowalam ze probowala z nim o tym rozmawiac , a on nie chcial , wiec ona juz mu sie nie chce narzucac .... i ma do niego zal ,ze on tak przeszedl nad tym do porzadku dziennego :O a jesli ona nawet nie wspomniala mu o niczym , to pewnie ma gora 20 lat i mysli ze facet czyta jej w myslach :O

To pewnie kolejna sytuacja w stylu: strzelam focha, obrażam się ==> masz się domyślić że mnie coś boli (rani), co mnie boli? ==> tego też się masz domyśleć. A jak się nie domyślisz to: strzelam focha, obrażam się etc. Widać, że szkoły ponadpodstawowe mają wakacje :-(