Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaia20

jak oceniacie moje cialo ?

Polecane posty

Gość KKimi
4/10

Gość MISIA KISIA
MASZ 20 LAT? I CYCKI jak po trojce dzieci? na twoim miejscu bym sie zalamala, nie nosilas stanika czy jak?

Gość Ponieważ
Biust Ci zwisa straszliwie, a jeszcze jesteś młoda (chyba), to wina stanika, bo to coś co ubrałaś do 3 zdjęcia jest zbyt duże, odstaje od biustu. Kup nową bieliznę, bo zwiśnie do pępka.

co to za stanik??? wyglada, jakby byl w obwodzie 10cm za duzy. i dlatego Twoje cycki wygladaja tak a nie inaczej. Zainwestuj w stanik w odpowiednim rozmiarze.

Gość kociolekkk
Jak dla mnie są ok. NIe rób sobie operacji.

Gość gość
Takie głupoty, że biust zwisa piszą laski, co mają góra miskę B, tudzież faceci-prawiczki:oLaska ma duzy, ciezki cyc, to i zwisa....a asymeteria piersi to normalna sprawa. Nie ma 2 tzytzków takich samych, podobnie jak i 2 stóp i innych parzystych czesci ciała:oCo do stanika to sei zgadzam, ten akurat jest o wiele za duzy. Wszystkie takie masz?

Gość szczerze mówiąc
to bez stanika lepiej wyglądają niż w nim. Masz koszmarnie dobrany stanik, który w ogóle tych piersi nie zbiera. Przejdź się dziewczyno do porządnego sklepu z bielizną i wejdź na ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3598567 nie jest tragicznie, ale super tez nie.

Gość agnieszkkkkkkkkkka36
no chyba mi nie powiecie ze sa ok?! jesli ona ma 20 lat to jestem zalamana, moje po 2 dzieci lepiej wygladaja a mam 36...porazka dziewczyno

Gość kaia20
uwierz mi szukałam ale takich nie ma gdyby byl ciasniejszy to bym miala je przy szyi a stanik nic nie poprawi bo czasem trzeba go zdjac

pozdro, pierniczysz. 5 lat chodzenia w tym staniku i bedzie autorka miala cyce do ziemi. Zobacz na zdjecia kobiet z plemion afrykanskich - nawet te z malym biustem maja obwisle cycki. czemu? brak stanika.

Gość agnieszkkkkkkkkkka36
pozdro - mam wieksze cycki od niej rozmiar D i nie sa tak oklapniete. nie jest to normalne zapewniam cie. odpowiednio dobrany stanik i cwiczenia to podstawa, w jej wieku mialam jedrne cycki

Gość szczerze mówiąc
nie poprawi, ale w tak dobranym staniku wsydziłabym się rozebrać. I proszę Cię nie wmawiaj mi, że sie nie da. Jak się chce to się da wszystko. Ja mam problem ze znalezieniem stanika (60F), ale jak się chce to się znjadzie. Jak się chce...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaastro
pocieszylas mnie, przy tobie lecze sie z kompleksow :D:D idz na ta operacje, serio

Gość szczerze mówiąc
pomijam fakt, że jak na 20 lat to masz cycki w koszmarnym stanie, wszystko przez źle dobrany stanik, albo chodzie w ogóle bez niego.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaastro
bez przesady, sutki akurat sa okej jesli chodzi o ten rozmiar

Gość mamomijo
zwroccie tez uwage na to ze autorka bardzso wypiela cycki przez co wydaja sie mnie oklapniete ciekawe jak wygladaja w normalnej pozycji jak dla mnie to sa koszamarneeeee

Gość kaia20
dzieki za krytyczne opinie, wiedzialam ze jest tragicznie a teraz mnie w tym utwierdziliscie..przynajmniej to^^

Gość kaia20
mamomijo gdybym się zgarbiła, byłoby jeszcze gorzej, tak więc chodzę wyprostowana..

Gość michalina misia
nie badzcie az tacy okrutni, pewnie nikt dziewczynie nie powiedzial jak ma dobrac stanik i jak dbac o takie piersi. naprawde trudno utrzymac duze cycki w odpowiednim stanie zwlasza kiedy sie jest mlodym i nie ma sie pomocy ze strony mamy. kaia probowalas cos cwiczyc?

nie kupuj staników na bazarze tylko idx do porzadnego sklepu, poprzymierzaj rózne modele i rozmiary i napewno dobierzesz jakis ładny który będzie podtrzymywał Twoj biust a wtedy będzie on wwyglądał na dużo ładniejszy. po jakims czasie powinien poprawić się ich wygląd.