Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaia20

jak oceniacie moje cialo ?

Polecane posty

Gość czarna xwka
jak dla mnie cyce full wypas nie przejmuj się co ci tu delbile wypisują :) na kawał cyca tak właśnie działa grawitacja dziwne zeby nie wisiały :) z takimi to musi być zabawa :)

Gość ssssssssssssssiku
najgorsze a fe kaia idz na operacje prosze, okej?

Gość moniaaaa90
moim zdaniem cycki ok wcale tak bardzo nie zwisaja tylko troche no ale to normalne jak ktos wczesniej pisal spore cycki a wiadomo grawitacja dziala. nie sluchaj wypowiedzi dziewczyn ktore pewnie maja maly rozmiar albo chlopakow co sie naogladali dziewczyn z photoshopa lub po operacji plastycznej. napewno masz stanik zle dobrany. na moje oko 65G bedzie Git musisz poprzymierzac i wiekszego obwodu od 65 nie bierz bo nie bedzie ci trzymal cyckow!!!!!

Gość ssssssssssssssiku
HAHAHAHAHA MONIKA TOS DOJEBALA g?? hahahahahahhahahahahaha ja mam D mam dwa razy wieksze cycki i jedrne a mam prawie 30 lat

Gość kaia20
moniaaaa90 ale ja mam rozmiar D; ) to znaczy taki noszę. możliwe że za mały:|

Gość ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhfdsas
kaia o to tutaj chodzi ze za duzy nosisz stanik przeciez widac. napewno nie masz d

cyce jak cyce :) ale poćwicz brzuch cholercia bo po urodzeniu dziecka bedziesz kałdun z przodu nosić:O i głupie topicki zakładać :O

Gość fajne
a skad jestes? jestes moze samotna? bardzo ladne cialko. chcialbym miec taka dziewczyne. PS. ten stanik rzeczywiscie jakis zle dobrany, nawet ja to widze choc nie znam sie na tym za bardzo :) - facet25

Gość fajne
nic nie rób z brzuszkiem - fajny jest :)

moinka ty jestes jakas popierdolona, g to jest w rozmiarze brytyjskim u nas to bedzie jakies B/C wez sie nie ponizaj i nie wypowiadaj na temay o ktorych nie masz pojecia

Gość moniaaaa90
u nas? gdzie u nas? u ciebie na bazarze? w porzadnych sklepach sa staniki z rozmiarowka brytyjska.

Gość szczerze mówiąc
nie ma czegoś takiego jak rozmiar biustu D!!!!! 60D to całkiem inny stanik od 70D i 80D, Boże kiedy to w końcu do was dotrze...?!

Gość aneleczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Pokażcie swoje zdjęcia to ocenimy wtedy :classic_cool:, Kasia masz po prostu źle dobrany za duży stanik i tyle ! Piersi nie masz złych, tylko może trochę balsamu ujędrniającego i dobry stanik i będzie super ❤️

Gość swenson
lepsze takie obwisłe (wg mnie są ok) od tuningoanych silikonem a te komentarze krytyczne to albo "deski" piszą albo goofniarze dla których ideałem kobiety są laski z playboya których nigdy nie będą mieć :classic_cool:

ty idiotko mowie o miseczce, jest miseczka D C B

Gość kaia20
mam 75D czy tam 80 ten stanik może jest źle dobrany ale mam inne chyba trochę lepsze ale żaden idealny nie jest dla mnie:|

ja mam nie za duże piersi,więc się wypowiem jak zobaczyłam Twoje to pomyślałam o co tej dziewczynie chodzi? normalne piersi,moja koleżanka w liceum miala o wiele bardziej obwisłe a brzuch?co Wy macie do jej brzucha?!? ktos miał racje-powklejajcie swoje zdjęcia:)

Gość szczerze mówiąc
nie chodzi o silikony czy pisanie gówniarzy. Prawda jest taka, że autorka miałaby naprawdę piękny biust, gdyby o tym wcześniej pomyślała, a tak to jest co widać na zdjęciach. Teraz to już z tym nic nie zrobisz, dobierz odpowiednio w końcu stanik i chodz w nim cały czas, nawet w domu, cycki się nie ujędrnią nagle, ale nie spadną niżej.

Gość panna anna hhihihi

Gość pomoc w doborze
Jeśli chcesz dobrze dobrać rozmiar stanika to nasz link do profesjonalnej strony z kalkulatorem rozmiarów, tylko przeczytaj jak się powinnaś zmierzyć najpierw: http://www.bra-fitter.prv.pl/

Gość panna anna hhihihi
ja mam wieksze cycki ( spie nawet w staniku) mam 23 lata i mam jedrne pileczki, przepiekne a te sa straszne, nie mowie tego zeby komus dopiec tylko po prostu nie wyobrazam sobie zeby doprowadzic swoje piersi do takiego stanu

Gość onnn_28
wlasnie,ze ladne cycusie....i figurka tez,zmienisz stanik i bedziesz dziewczyna jakmarzenie :)

Gość a moje przy okazji ocenicie

Gość fajne
Kaia20 - to skąd jesteś?? Jak chcesz to po poznaniu sie, moge robic Ci masaze jakims kremem :)

Gość fajne
a moje przy okazji ocenicie -- pewnie, tylko pisz od razu skąd jesteś i czy szukasz kogoś :)