Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska2121

panowie dlaczego lubicie duże piersi??

Polecane posty

Gość nie kazdy lubi
Polubiłem Cie :)

Gość Marek8444
Ja nie lubię dużych piersi. Moim zdaniem są obleśne i szpecą kobietę. Ważna jest proporcjonalność. Dajmy na to Ewe Sonnet - gdybym był na jej miejscu to dawno zrobiłbym operacje plastyczną zmniejszenia cyców. To, że "faceci lubią cycate kobiety" jest takim samym mitem, że lubią szkieletory.

nie wiem, dlaczego mężczyźni lubią, ale sama oceniając urodę kobiety zwracam uwagę na biust- nie nazwę seksowną i atrakcyjną kobiety bez pełnego biustu,biust jest kobiecy, tak jak talia i biodra:) dla mnie wychwalać babeczkę z płaską klatą to tak, jak wychwalać urodę mężczyzny z szeroką miednicą ale każdy ma swój gust

Gość Jasiek butruk
Bo jest za co złapać co possać i im większe tym bardziej podniecaja

Gość AlbinDziedzic
Lubię duże piersi, ponieważ, kiedy obcuję z kobietą, które takowe posiada, osiągam natychmiastową erekcję. Kiedy mam do czynienia z kobietą, która ma małe piersi, niespecjalnie mnie taka sytuacja podnieca. Żeby odpowiednio podniecić się będąc z kobietą mizernie obdarzoną, muszę zamknąć oczy i pomyśleć o kobiecie z dużymi piersiami. Czemu tak jest? Nie wiem. Poza tym, duże piersi bardziej niż dwa piegi, nadają się do pieszczenia. No i bez problemu można zaaplikować w nie hiszpana. Dla mnie, idealny rozmiar to D lub DD.

Gość biusciatka
Mam 21 lat i 70E, i to raczej są duże piersi, ale też bez przesady. Myślę, że tak jak kobieta u faceta woli penisa i jądra od klaty, tak facet lubi piersi, bo... odstają. A konkretniej fajnie się poruszają. Piersi podczas chodu - są piękne jak podskakują, penis - gdy się nim bawimy. A u siebie tego zaobserwować nie możemy.

Gość kra-m
Biust jest wazny, ale dla mnie wazniejsza jest cipka.Ty lubisz ladnego penisa, ja ladna cipke.

Gość cayennes
biusciatka pzyznaje, że imponujące wymiary. uważaj bo jeszcze Cie porwe;)

Gość biusciatka
E tam imponujące. One takie są po brafitingu. Takie co same dobierają staniki i mają 70E, powinny mieć tak naprawdę pewnie z 60M ;). To tylko brzmi tak super. Na ulicy pełno takich. Może trochę starszych, ale jednak.

Gość niekonieczny
duże cycki to większe moiżliwości wykarmienia potomstwa.

Gość gość
Mam 13 lat I mam rozmiar piersi 34DDD i bardzo sie z tego ciesze. Latem nie nosze stanika tylko takie bluzki bez ramiaczek.. Moja mama tez, a ma jeszcze wieksze niz ja - 38G. Mam ogromne powodzenie u mezczyzn. Samochody sie na ulicy zatrzymuja i mezczyzni chca aby im pokazac piersi, mowia ze chca mnie zabrac na randke, albo chca mnie fotografowac za gotowke, albo poprostu bawic sie moimi piersiami. Zarabiam nimi duzo pieniedzy. Z doswiadczenia widze ze kazdy mezczyzna lubi duze. Kilku zonatych sasiadow i mamy zonatych znajomych mi placi za obmacywanie. Moim marzeniem jest aby byc striptiserka tak jak mama. Juz raz w tygodniu chodze do klubu. Mezczyzni tam za mna szaleja. Moje piersi to lokata kapitalu. Jak to dobrze ze takie duze mi urosly.

Gość Ekstramocny30
aj te piersi:) duże , czy małe , jakie lepsze?:)

Gość gość
Wszystkie Piersi są podniecające czy małe czy duże lecz by były Naturalne a nie sztuczne!!!

Gość gość
Tak to już jest zapisane w naszej zwierzęcej naturze. Każdy normalny mężczyzna chcę zostawić swoje geny na tym świecie j przedłużyć swoje pokolenie A duże piersi = więcej pokarmy. Duże biodra = więcej dziec.

Gość gość
Na duże łatwiej wcelować w trakcie wytrysku:)

Gość Nagifanstóp
Duże fajnie skaczą, można się pobawić i na kacu się wtulić w nie ;) Widok małych piersi u kobiety, kiedy leży na plecach, a ja robię minetkę, mnie bardzo podnieca :D Ogólnie cycki są super! :D

Gość gość
A ja mam 85D no i czasem krępuje się jak ktoś tak patrzy.

Gość gość
duze lepsze, bo jest czym się bawić i wtapiać ręce można, a małe to sobie mogę sam pomacać... swoje xd

Gość gość
Zastanowmy sie... Male i lubi wiekszosc ludzi. Start :P

Gość gość
Znam śliczną 29 łatkę z biustem o imponującym rozmiarze. Gdy ona siada na fotelu, biust jej faluje jeszcze przez moment. Nigdy w życiu nie dotykałem takich cyców. Miałem tylko jedną okazję gdy byłem kiedyś na wiejskim weselu. Miałem wtedy 25 lat. Biegała wtedy za mną 40 letnia mężatka. Miała wielkie cyce, ale nie była urodziwa. Siadała mi na kolanach i mnie podrywała. Mnie jako świadkowi nie wypadało jednak macanie jej po jej wielkich cycach przy gościach, a wyjście z nią do jakiejś szopki zostałoby zauważone. Musiałem odpuścić tym bardziej, że wciąż w pobliżu kręciły się jej dzieci.

Gość AnnaJoannax
Jak chcecie mieć większy biust swojej partnerki to kupcie jej https://www.chcemyschudnac.pl/breastfast/ - super efekty już w pierwszym miesiącu stosowania, biust pełniejszy o rozmiar. To wszystko bez skalpela!

Gość gość
a dlaczego Wy kobiety lubicie duze piersi ?

Gość gość
a dlaczego Wy kobiety lubicie duze penis ?>

Gość gość
Ja lubie małe te wielkie to trudno obsłużyć