Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajcksd

Dlaczego tak jest na tym kafe?

Polecane posty

Gość kajcksd

Że wiekszosc osob to takie pustaki,ze np jak ktos wazy 58 kg przy 175 cm to grubas okropny?Dziewczyny jeszcze w anoreksje tu wpadna. W ogole jak zaczelam czytac to forum to jestem przerazona czemu jest tak popularne! przeciez to zbiorowisko ludzi o najnizszym poziomie inteligencji w kraju! Duzy odzew maja tylko topiki na durne,banalne tematy, a jak ktos prosi na prawde o pomoc, to nikt sie nie wypowie- w sumie norma, bo za glupi ludzie tu siedza. Ja zgłosze całe to forum do smietnika

bez przesady. jak potrzebowałam jakiejśc informacji i to szybko to zawsze znalazł się ktoś pomocny :) Oczywiście wiele osób anonimowo leczy tu swoje kompleksy, ale pewne rzeczy trzeba czasem puścić mimo uszu (oczu? ;) ) Ogólnie recepta na przetrwanie tutaj to - WYLUZOWAĆ ;)

Gość kajcksd
:) no ja wiem,rozumiem, ze trzeba wyluzowac, tylko zastanawialam sie jak to sie dzieje ze ludzie potrafia byc tak beznadziejni i okropni. Chyba trzeba miec cos nie tak z glowa,bo ja nigdy,nawet anonimowo nie ublizałabym nikomu.

trzeba, są ludzie którymi w normalnym życiu się pomiata. Mają kiepską pracę, szef po nich jeździ, wracają do domu, a tam rodzice, czy mąż znowu po nich jeżdżą. A potem wpadają na forum i zaczyna się gadka "co to nie one" ;) Nie bez powodu mówi się, że najlepszym oprawcą jest ofiara... :)

Gość witka brzozy
Kafe to jakieś kuriozum.

Gość witka brzozy
Nie bez powodu mówi się, że najlepszym oprawcą jest ofiara... -celne i jakże prawdziwe,jednocześnie niewymownie smutne

Gość witka brzozy
Z drugiej strony,forum to jest pewnym doświadczeniem i stanowi lustro,w którym można samemu się przejrzeć.

Gość kajcksd
no i pełne ejst anorektyczek, co ciekswe ns forum fitness wypowiedzi mało, na dietach-multum. Widac,ze nasze spol woli sie glodzic zamiast cwiczyc kro- w takim razie rzeczywiscie nie ma co sie takimi osobami przejmowac skoro lecza na pozostałych swoje kompleksy