Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manja

prezent dla 11latki, proszę pomóżcie PILNE!!

Polecane posty

Bardzo proszę o jakieś pomysły co można kupić na urodziny jedenastoletniej dziewczynce. Nie znam jej zbyt dobrze, bo to daleka rodzina, nie mam znajomych w tym wieku i nie wiem co takie dziewczynki interesuje. A impreza za 2,5 h!

Gość kup wodę toaletową taką
dla nastolatek-w każdej drogerii i hipermarkecie są, w ogóle jakies kosmetyki. Dziewczynki w tym wieku bardzo lubią takie prezenty. zabawki juz nie kupisz bo za duża;)

Nie, że się obudziłam, zostałam przed godziną zaproszona... Kasa to w ostateczności, proszę, dajcie jakiś pomysł

Wodę toaletową? Mogłaby być, dzięki :) Może jeszcze ktoś coś napisze?

idź do Smyka (albo lepszego sklepu z zabawkami) i kup coś z serii Nici - breloczek, maskotkę, albo jakiś portfelik, czy piórnik :) ja jestem dwa razy starsza, a ciągle uwielbiam portfele Nici :P Pracuję z dzieciakami w tym wieku i jest to strzał w dziesiątkę :)

Gość menalinda
jakiegoś misia, błyszczyk do ust heeh ucieszy cie zapewne są tez takie zestawy dla dziewczynek z kosmetykami... 11 lat to w sumie nie tak mało z czegos takiego powinna sie ucieszyc.. ale nie wiem...

Dziękuję Wam bardzo, mam teraz jakieś pojęcie bo w ogóle nie wiedziałam co może ją ucieszyć. Kosmetyki na pewno będą dobre, lecę do sklepu :) Dziękuję za pomoc

Witam, kupiłam wodę toaletową i błyszczyk Witch, lusterko- serduszko, naklejki na paznokcie, płyn do kąpieli w opakowaniu serduszku i czekoladę. Dziewczynka była baaaardzo zadowolona a ja wydałam na to ok 50 zł. To tak gdyby ktoś jeszcze szukał pomysłów :)

Gość ASALANKA
ZA PARE DZI URODZINY MOJEJ BARDZO BLISKIEJ KUZYNKI NIEMAM POJĘCIA CO JEJ KUPIĆ A DO TEGO JESTEM U ZIEMIONA W WADOWICACH.

Gość Joela
odpowiedziarz :-)

ja mam 14 lat i polecam jakies perfumy z DISNEY plus pbłyszczyk troche slodyczy moze zel pod prysznic

Gość wiosenna10
Cześć,w piątek moja koleżanka ma urodziny a ja kompletnie nie wiem co jej kupić!!!!! Co prawda nie chodziłam jeszcze po sklepach, ale wydaje mi się że powinnam jej kupić jakiś błyszczyk czy coś......

Gość 3443
ja mam 11 lat i lubię kosmetyki i duże misie lub kaska w kopercie a nie jakąś zabaweczkę

Gość Koteczek1999
Mam 11 lat . Polecam kupić Jej (jedenastolatce) błyszczyk ! Mam pryszcze i to dużo ale nie radzę Tobie kupować Jej np. korektora bo to może sama sobie kupić :) i tak będzie najlepiej !!! mój drugi pomysł to kosmetyki z serii " for teens " ( JA JE UWIELBIAM) do pielęgnacji twarzy . są skuteczne i pięknie pachną !!! polecam

Gość a moze taki zestaw
do samodzielnego robienia bizuterii? Fajna rzecz i niedroga, dostaniesz w kazdym większym markecie

gadżety z Nici cieszą dzieciaki i nie tylko :) ja ostatnio natknęłam się na internetowy sklep Uasi, masę produktów tej firmy mają w przyzwoitych cenach. a z tego co widziałam, to w stacjonarnych wyboru szczególnego nie ma...

Gość zlotysmok
moze kup jej zestaw bindez

Gość taka sobie jedna ...
zamów jej różnego rodzaju lip smackery. Są świetne ! Mają świetne zapachy i niektóre smakują ! Mam w posiadaniu coca-cole , wate cukrowa i soczysta maline. Polecam :) w sztyfcie najlepsze

Gość alusia111111
kup jej jakieś kosmetyki i fajne ciuchy ale nie kupuj jej nic z hanah montana i high school musical

Gość polonia94
też jestem 11latkom i polecam rzeczy ze sklepu nicki są super gadzety lub na alegro jakieś kosmetyki

Gość elelkeee
W Tesco rzucili fajne ozdoby do wycinania - będzie się jej podobało🖐️

Gość elelkeee
Kosmetyki dla 11-latki? Masakra... może feromony jeszcze? :D

Gość Natalia607202
No hej mam problem z wyborem prezentu dla córki mojej cioci ma 11 lat lubi wszystko związane z komputerem (np ciekawe gry z wyzwaniami) uwielbia J.angielski i kocha Ewe Farne ma wszystkie jej płyty i itp i nie wiem co jeszcze jej kupic zgłaszajcie pomysły do mnie

Gość Alex8
Ja mam 11 lat i wiem co możesz jej dać najlepiej by było żebyś jej dała jakieś kosmetyki :)

Gość kasiś
Mam 11 lat moim zdaniem powinna dostać jakiś ciuch . To fajny prezent . Może biżuterie , torbe jakąś płytę lub coś do sw kolekcji ( jeżeli ma kolekcję ) . Nie kupuj nic nudnego typu ramka, świeczka itd. Nie dawaj też kasy to przeżytek , a poza tym wyda na coś głupiego . Kup słodycze to wszyscy kochają !