Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady...

Do Panów-Niedostępna kobieta-...?

Polecane posty

Gość czyli masz z nimi do łóżka nie
chodzić ani się nie wiązać. Proste.

Bedac juz w zwiaku,jak taka byc?Tylko chodzi o sex?Jak wtedy odmawiac sexu?Mowic po prostu -nie?

Gość
Jeżeli ktoś już do niej dostąpił to może sobie oszczędzić zgrywanie niedostępnej :P A tak naprawdę po mojemu to jest tak: baba ma być niedostępna dla innych, a dla mnie dostępna jak na szybciej :P

Gość
Lady... => i co ci ten biedny facet zrobił, że tak go sobą męczysz? Zostaw go i zainwestuj w wibrator :o

Gość czyli masz z nimi do łóżka nie
jeżeli jesteś w związku i chcesz udawać niedostępną, to może to świadczyć tylko o jednym: o twojej bezbrzeżnej głupocie🖐️

Gość hdgdfsdshshsjsdjfhfvf
jesli to nie jest twoj mąż to nie masz obowiazku sypiania z nim.

Wy sie tu nabijacie,a ja cierpie:( Wiem,ze macie to gdzies i nie ma to jak posmiac sie z czyjegos cierpienia:o

Gość
czyli masz z nimi do łóżka nie => przynajmniej zmiescileś/łaś się w kategorii "zbiorniki wodne". Bravo :)

Bo jego byla zona taka byla i chyba jemu tego brak :o A ja go kocham i nie umialam taka byc,ale po tym co zaszlo ostatnio jest zle.

Gość
O.K. Mialem wracać do pracy, ale chyba jeszcze posiedzę na tym topiku. autorka to niczego sobie wykręt. Jest jakaś studentka psychologii? Bo przypadek sam się na studium zgłosił :P

Gość trybik..
Kobieta która chce byc odbierana jako niedostepna powinna byc przede wszystkim ponadprzecietnie atrakcyjna:) w przeciwnym razie nikt nie zada sobie trudu by ja zdobywac i niedostepna-przecietna bedzie samotna🖐️

Nie,nie studiuje!Dlaczego myslisz,ze wykret,bo mam problem,ktorego miec nie chce?

Bys sam ocenil/a czy atrakcyjna czy tez nie,ale zdjecia nie wystawie przeciez...

Gość odra009
Faceci sa beznadziejni:o

Gość
Lady... => bo jesteś tępa :o. Rzuć go, jak ci nie pasi, cw końcu szukasz powodu do zerwania. To chyba twoj cel, bo jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś komuś coś odbierając poprawił z nim stosunki (mowa o seksie i czułości, bo jak od czasu do czasu baba pomilczy to na pewno nikomu na złe nie wyjdzie :P )

Ech dzieci, niedostępna się albo jest albo nie....nie wystrczy napisac sobie \"Lady....\" by stac się Boginią :-)

Ten nick mam od dawna to po 1,a po drugie to moj facet zgrywa niedostepnego.Nie mowi co czuje i ja chyba tez nie powinnam.Powinnam go olewac i tak bedzie zajebiscie,bo on robiac to wyrzadza mi krzywde i moge se byc tepa.Nie znasz mnie i gowno wiesz.

Gość
Lady... => do książek gówniaro :P Nie mówi co czuje (faceci często tak mają, tym bardziej, że kobiecie NA PRAWDĘ nie warto mówić co się czuje) , a olewa to bynajmniej nie synonimy. Zajmij się dojrzewaniem, a nie rośnięciem :P

Gość
Lady... => nie, akurat jako jedyny jestem absolutnie zdrowy na umyśle i pozbawiony złudzeń, ergo: bardziej niz ja od społeczeństwa odstawać nie można :P

to skoro jetses taki poukladany to powiedz co zrobic?I nie rznij kozaka:o