Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akilka

Jestem w skowronkach cały dzień a wystarczyło kilka miłych słów.

Polecane posty

Gość akilka

Jestem w skowronkach cały dzień i nic już go mi nie zepsuje a wystarczyło kilka miłych słów. Otóż pracuje w dużym zakładzie mechanicznym w biurze, i wysłano mnie dziś na hale załatwić jedną sprawę u mistrza wydziału a tam było kilka osób i jeden z nich (młody chłopak ok 22lat, choć niewiele młodszy od mnie) powiedział mi że co tu robi taki piękny kwiatuszek jak ja i jeszcze parę bardzo miłych komplementów, a ja taka czerwona na policzkach się momentalnie zrobiłam, ale to były chyba najmilsze słowa jakie kiedykolwiek słyszałam, ale niestety "ON" musiał już iść dalej pracować i tak się rozstaliśmy, później jeszcze go widziałam przy bramie wyjściowej ale on mnie niestety nie. Gdy wróciłam do biura od razu wszystkie dziewczyny zauważyły uśmiech na mojej twarzy i zaczeły się wypytywać co takiego się stało. Ja mam nadzieje że jeszcze go zobaczę i go poznam.

hahaha:D niektorym neiwiele do szczescia trzeba ;) powodzenia

Gość akilka
Oczywiście że niewiele trzeba aby być szczęśliwym;-)

Gość co się wygłupiasz
skowronki po paru zdaniach? to po 10 minutach rozmowy będą kondory latały

Gość betiiii
i bardzo dobrze:) tak trzymaj dziewczyno:) pozdrawiam i powodzenia:)

Gość akilka
bo niektórym wystarczy kilka bardzo miłych słów aby odmienić cały dzień

Gość betiiii
nie słuchaj tych malkontentek tutaj...bo zwyczajnie ci zazdroszcza:P

Gość hehe kazda laska która pojawi
sie w takim miejscu jak hala gdzie głównie pracuja faceci odrazu jest pieknym kwiatuszkiem :) niewarto sie tym podniecać odrazu , fajnie ze cie to uszczesliwiło, ale kobiety takie sa - nie poprzestana na zadowoleniu, zaraz snuja jakies marzenia i doszukuja sie niewiadomo czego.

Gość troskliwa
jak niewiele człowiekowi do szczęścia potrzeba :)

Gość
Pierwsz randka - uważajcie na nisko latające airbusy :P P.S. Stetryczali zazdrośnicy :P

Gość ben alfek
niezły z niego ptak

Gość akilka
Wcale nie pracują tam sami męszczyźni bo 40% pracujących tam pracowników to kobiety.

Gość
Madzia_Młoda => złudzeń, życia nie zatrutego goryczą, stereotypowej wręcz młodości? "Piękna jest młodość, a miłość jest jej Kwiatem" Stara zgorzkniała zazdrośnica :P

Apostoł Nienawiści Ja stara zazdrośnica?? Przecież ja mam dopiero 18 lat:D Jestem szczęśliwa, bo spotykam się z chłopakiem, który potrafi zrobić dla mnie wszystko, przepraszając za każde głupie słowo, które powie......:)

Gość akilka
jeszcze oprócz tych miłych słów życił mnie na podłoge rozdarł mi sukienke i wsadził w moją pochwe wielkiego brudnego kutacha a na koniec powiedział że jestem suczą

Gość akilka
bardzo śmieszne.PODSZYWACZU

Gość
Madzia_Młoda => egoiści i cynicy są na ogół szczęśliwi :P A poniektórzy tetryczeją w bardzo młodym wieku. :P P.S. Twój chłopak szybko się wypali i poszuka takiej co nie trzeba na każdym kroku przepraszać :P (jak milo łączyć prawdę i złośliwość - lepsze niż wódka z martini :P )

Apostoł Nienawiści Nie podoba mi się to, że oceniasz mnie, kiedy w ogóle mnie nie znasz....Moja wypowiedź pokazuje poprostu to, że każdy jest w jakimś stopniu szczęśliwy.....a, że autorkę cieszą takie słowa....hmmm.....tak w życiu bywa :P Co do mojego chłopaka to poprostu taki już jest....przeprasza mnie nie dlatego, że ja tego od niego oczekuję, a temu, że chce żeby było mi dobrze i żebym była z nim szczęśliwa.....czy to złe??? Oj Apostole Nienawiści.....

Gość
Madzia_Młoda => młodziutkie ty moje słoneczko :P Cóż mam Ci rzec na taie diktum, żeby się nie powtarzać? Mam! Wielokropków za dużo stawiasz :P

Gość
*brrr dictum

Apostoł Nienawiści "młodziutkie ty moje słoneczko"---> haha, dobre dobre :D Rzeknij co uważasz za stosowne, a nie to, ze stawiam dużo wielokropków :P już się na masz do czego przyczepić, tylko do tego jakim stylem piszę :D????----> wygodna/y jesteś :)

Gość
Madzia_Młoda = zadziwiające jak wiele można rzec o ludziach którzy uważają się za unikatowych i nieodgadnionych :P Owszem jestem wygodny: koniec końców, w przeciwieństwie do Ciebie, ja już na wykończeniu (kontrolka rezerwy się pali :P ), to i trzeba z kluczy korzystać w ocenie. :P Jeden z nich to nadużywanie wielokropka :P Czepianie? Nie czepiam się, złośliwię się tylko. Nie czego szczególnego sie czepiać. Unus multorum.

Apostoł Nienawiści I co ja mam Ci teraz powiedzieć?? w poloniste się bawisz?? Po co korzystać z kluczy, skoro można ocenić wg. własnego uznania :D:D?? Ale to też Twoja wygoda, to oceniane wg. klucza :P A tak na marginesie to kto uważa się za kogoś unikatowego i nieodgadnionego? Natomiast z mojej oceny wynika, że jesteś jakimś romantykiem, który chciałby żyć w bajce:D:D Ale tak dobrze nie ma, pora zejśc na ziemię :P W ogóle ile Ty masz lat? Wiem, że to niegrzecznie pytać, ale jestem ciekawa, kto wdał się ze mną w taką dyskusję.....