Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jup

nie chce do szkoły bo...

Polecane posty

Gość jup

...uwazają mnie za kujonke i debilke, tylko dlatego ze mam srednią 4,5 i nie mam tyle kasy co oni:O

Gość mimimii
myślisz ze tylko dlatego? pewnie masz inne wady. a że masz 4.5 to tylko tak mówią

Gość moja droga ....
nie jestes kujonka ;/ nawet paska nie mialas ;/

Gość jup
no jasne że mam inne wady, tylko ze oni ich nie znają, a osądzają po tym jakiej marki mam ciuchy nie jestem kujonką, ale miałam najwyższą średnią w klasie:D

Gość mimimii
to z debilami do klasy chodzisz... jakaś klasa ogólna czy co? a o co chodzi ci z tą kasą? wywyższasz sie mówiąc ze masz ciuchy z wyższej półki? że robisz zakupy w paryżu? jak tak to dobrze mówią, że jesteś debilką, bo to prawda

Gość jup
przeczytaj jeszcze raz to co napisałam, bo źle zrozumiałaś:O napisałam że nie mam kasy, a nie że wywyższam sie:O nie mam ubrań z markowych sklepów, nie mam za bardzo kasy na tapete o to mi chodzi

Gość mimimii
aha... to nie możesz zmienić szkoły? na jakąś normalną.. ty sie tam marnujesz z tymi tępymi debilami

Gość jup
nie bardzo, wiesz ja pochodze z dosc małego miasteczka, jest tu tylko jedna szkoła, a jeździć do szkoły nie chce bo to byłby kolejny wydatek zeby pomóc ojcu pracuje w sklepiku, debile ze szkoły to widziały to teraz mi nie dadzą w szkole żyć:O gdy tylko mysle o szkole to mi sie nie dobrze robi

Gość olej ich
i co z tego że pomagasz ojcu? to tylko dobrze o Tobie świadczy, jeśli oni się z tego śmieją to tylko ich problem. głowa do góry!

Gość mimimii
ech.. przeżyjesz to... tylko rób swoje i nie zwracaj uwagi na innych i bądz ciągle sobą. nie słuchaj tego co mówią inni.