Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bobik z masełkiem

Wyobrazcie sobie taka sytuacje... zdjecia slubne...

Polecane posty

Sytuacja jest nastepujaca... dzien waszego slubu, wszystko pieknie, fotograf gotowy, cyka pelno zdjec, tylko jest jeden problem... macie dosc zaawansowany tradzik i z tego powodu zdjecia wychodza nie tak ladne, jak moglyby byc. jak myslicie, czy fotografowi wypada bez konsultacji zrobic retusz tych zdjec? czy moze lepiej zbyt duzo przy nich nie kombinowac, zeby nie urazic panny mlodej?

Gość a tu już zalezy czy jesteś
fotografem czy panną młodą. Może najpierw na to pytanie odpowiedz.

Chyba większość fotografów wykonuje retusz zdjęć, zwłaszcza tych wybranych do albumu... wątpię by jakakolwiek panna młoda chciała oglądać swój trądzik bądź inne skazy na zdjęcia... ostatnio robiłam nawet zdjęcia na nowe studia i też miałam kilka krostek trądziku i fotografowi nic nie mówiłam(bo zapomniałam) a jak odebrałam zdjęcia to twarz była idealna bez żadnej skazy

Gość całkowicie czarny kot
a ja bym zatelefonowała z pytaniem do młodych, czy życzą sobie retusz czy nie

nie jestem ani fotografem, ani panna mloda :) pytam z ciekawosci, bo ostatnio slyszalam podobna historie i pamietam, ze fotograf mial mala zagwozdke. w koncu zrobil retusz i bylo ok. no, ale nigdy nie wiadomo, czy panna mloda nie poczuje sie dotknieta tym, ze ktos nie akceptuje jej 'au naturel' ;)

Sama panna młoda zazwyczaj na ślubie i weselu nie przypomina samej siebie nacodzień poprzez strój, fryzurę, makijaż więc na zdjęciach pewnie też chce super wyglądać :)