Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiri0

boli mnie serce i nie moge ruszac lewa reka..co to moze byc?

Polecane posty

Gość kiri0

jak wyzej

Gość kiriO
Kurcze ale ja mowie powaznie, a wy zartujecie...myslalam ze ktos mi doradzi, co mam robic:(:(

Gość kiriO
Teraz to sie wystraszylam nie na zarty...w dodatku mam nadczynnosc tarczycy ale jej nie lecze wiec wszystko by sie zgadzalo:(:(

Gość koloporterka
Jeśli chory skarży się na silny ucisk w okolicy serca i ból w lewym ramieniu, spływający do palców lewej ręki i powo­dujący jej sztywnienie i bezwład, podajemy Cimicifuga C9 po 5 kropel co 1 godzinę.

Gość kiriO
zawal????No chyba nie bo ten bol mija

Gość koloporterka
tak wiec idz do lekarza jak najszybciej ps - ale niektorzy ludzie tu to "debillle" czlowiek pyta o rade a tu pelen ubaw. masakra

Gość studentka pielegniarstwa
to może być zawał!!!!!! nie można go lekceważyć zgłoś się do lekarza, musisz mieć zrobione EKG, jeśli jest to ból ściskający w klatce piersiowej promieniujący do lewej ręki zwłaszcza palców to są to duże szanse na zawał

Gość kiriO
koloporterka:dziekuje Ci za info, ten bol przytrafil mi sie dwa razy w ciagu ostatniego czasu. Dlatego jutro ide do lekarza bo jak mnie to boli to naprawde obawiam sie o moj stan zdrowia. p.s. Tak, na debili nie ma rady...:(:(:(

Gość kiriO
ten bol jest w okolicy mostka po lewej stronie i jak boli to wtedy nie umie poruszac lewa reka bo przy ruchu ta strefa okolomostkowa bardziej boli

na wszelki wypadek weź aspiryne

nie masz gdzieś szpitala w pobliżu?? a ile masz lat?

Gość kiriO
dzis mnie to nie boli...bolalo przed wczoraj, w nocy, jak juz lezalam w lozku.Pojawia sie to, jak sie zdenerwuje albo mam silny stres...wtedy sztywno leze bo ruch powoduje wiekszy bol. Lat mam 28 ale aspiryne mam przygotowana...

Gość kiriO
A czy newrobole sie leczy?Bo obawiam sie ze jak jutro pojde do lekarki to ta mi zwymysla ze symuluje

trochę za młoda z Ciebie babka na zawał 🌻 ale nie jest wykluczony, stres jest o wiele groźniejszy niż się może wydawać i jest on jednym z głównych czynników wywołujących jak znów się zacznie to aspirynę koniecznie, jeśli ból nie ustąpi to drugą po 5 min

Gość kiriO
Dziekuje za odpowiedz i za porade...aspiryne juz mam przygotowana przy lozku, mam nadzieje, ze jednak nie bede musiala z niej korzystac, a jutro zapytam sie lekarza co to moze byc

nie ma sprawy :) postaraj się opisać lekarzowi ból jak najdokładniej dużo zdrowia życze 🌻

Gość kiriO
Do studentka pielegniarstwa:jeszcze raz bardzo dziekujeJa Tobie tez zycze wszystkiego dobrego

Gość KiriO
Trzeba miec powazne zaburzenia osobowosci zeby cos takiego napisac ale dzieki takim osobom jak wyzej przynajmniej psycholodzy maja robote i spore zarobki

Gość KiriO
to rob dalej