Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zły jak szlag..

nasza-klasa rozwala mi związek

Polecane posty

Gość zły jak szlag..

ta cholerna i popieprzona nasza-klasa rozdupia mi związek! jakiś koleś niewiadomo skąd non stop przesiaduje po drugiej stronie okna z moja dziewczyna.. kilka razy mi domowila, zebysmy poszli na spacer, bo rzekomo "ma prace do zrobienia"..ja wracam z psem, a ona co robi? siedzi z kolem na gg i pisza sobie popierdolki..wiem, ze pisze jej 'sympatyczne pozdrowienia' w wiadom prywatnych i bardzo nalega na spotkanie... i tak wydaje mi sie, ze sie oddalamy od siebie, a dziewczyna twierdzi, ze nic sie miedzy nami nie zmienia... i pyta sie mnie czy mialbym cos przeciwko gdyby ona sie spotkala z tym chlopakiem, bo jest ciekawa osobowoscia :o dodam, ze wczesniej ani ona, ani ja go nie znalismy..

Gość nieobeznanawtym
weź się nie daj tak pomiatać powiedz jej, że masz przeciwko!! co innego jakby go znała? a tak... po co ma się umawiać na " spotkania / randki " z kimś nowo poznanym i to jeszcze chłopakiem... w jakim celu ? sam sobie odpowiedz

Gość niech idzie w pizdu

Gość
Spotkaj się z jakimiś laskami gościnnymi w kroku, a tę olej. Co najwyżej spuść się ostatni raz coby kolo obijał twoją śmietanę.

Tobie sie chyba coś pomylilo :o to nie nk rozwala Ci związek tylko Twoaj dziewczyna jest Tobą wyraźnie znudzona i szuka rozrywki. Znalazla by ją prędzej czy później, nie potzrebna by jej byla nk do tego...

Gość jadę
zrobilam mojemu partnerowi awanture o nasza klase (nie bede wdawac sie w szczegoly czemu). usunal profil. nie prosilam go o to. potem mial profil pod jakims pseudonimem. teraz nie ma zadnego, ale wiem ze wchodzi na nk przez profil brata. jesli zrobisz jej awanture o nk to moze usunie profil ... ale co z tego. bedzie sie z nim komunikowac w inny sposob. widac jest zafascynowana tym kolesiem. nie wiem jakim jestes typem czlowieka - czy przeczekasz, czy ja olejesz tak jak ona teraz ciebie czy bedziesz walczyl. w kazdym razie ta nk to nic dobrego. sama zastanawiam sie nad usunieciem profilu.

Gość wnuk smirnofa
nic prostszego . poproscie wlascicieli portalu, zeby go zamkneli i wasze zwiazki beda idealne

Gość wnuk-dobre
:D:D

Gość popieram wiiiiiiii
coś się dzieje złego ale to nie jest wina nk

nie powinna isc na to spotkanie....to tak jakbys Ty poznal na uczelni,w szkole w pracy kobieta.wymienilbys sie nr gg a pozniej jak ona zaproponowalaby kawe zapytalbys dziewczyne czy mozesz isc bo jestes ciekawy jaka ma osobowosc,jaka jest osoba itd . rozumiem jakby Twoja partnerka umowila sie ze starym kolega na piwo to co innego ale umawia sie na spotkanie z obcym ?!

Gość a taka jedna
Powiedz, żeby zaprosiła go do Was w odwiedziny, bo jak to taka ciekawa osobowość, to Ty go też chętnie poznasz i może nawet polubisz. Powiedz, że najlepiej, to niech on do Was wpadnie z dziewczyną/ żoną, to będziecie mieli jeszcze jedną parę być może sympatycznych znajomych. ;)

Gość 30-stka...
Racja, zrób jej awanturę, każ zlikwidować profil na nk i zakaż wychodzić z domu. Wtedy będziesz miał pewność, że nic Ci nie grozi. Jak tego nie zrobisz zawsze to istnieje możliwość, że Cię zostawi.

Gość jadę
panaceum na grzebanie po nk jest siedzienie na kafe :) tak powaznie ... ciekawe ile juz zwiazkow rozlecialo sie przez ta glupia nk. ta stronka robi sie powoli niebezpieczna. jedno mnie cieszy - zaden z moich bylych nie ma na nk profilu. bo pewnie bym z ciekawosci zagladala :) do autora: olej te kobiete, zobaczysz, czy jej zalezy. jak nie, pojdzie sobie do tamtego. jeszcze cie denerwuje i gada o tym, ze chce go poznac. swinia.

Gość jadę
nie musi jej kazac likwidowac konta na nk. ja swojemu nie kazalam. denerwowaly mnie komentarze jakie umieszczal pod zdjeciami. zauwazyl ze mi przykro, sam dobrowolnie usunal profil. i wlasciwie przestal interesowac sie nk. a ja mam profil tylko dlatego, ze moi przyjaciele mieszkaja za granica i ta droga wiem co u nich. niech sobie ta dziewczyna flirtuje przez nk, niech wychodzi z domu i spotyka sie z tym fagasem ... skoro jest w zwiazku, ale SAMA nie potrafi sie upilnowac.

Gość całkowicie czarny kot
jak partner szuka poz zawiazkiem to nie ma znaczenia gdzie to robi n-k, szkola... skoro szuka, to chyba cos znaczy

Do autora współczuje ci, ale otej sprawie powinieneś pogadać ze swoją laską w końcu pytanie nas o zdanie jest trochę śmieszne my cię nie znamy ani jej i tak do końca nie wiem jak wasz związek wygląda, ale obwinianie za to naszą klasę jest śmieszne problemy nie znikną jak by z niej zrezygnował poprostu trzeba umieć z niej korzystać a twoja dziewczyna chyba z niej trochę korzysta jak wolna panna ale może czegoś jej brakuje nie wiem ale ty spróbuj z nią pogadać szczerze pozdrawaim

Gość coś się złego dzieje
w waszym związku i zastanów się jak to zmienić.Przecież do kaloryfera jej nie przywiążesz. Jeśli nudzi się z tobą, to prędzej czy później odejdzie i nie będzie pytać czy może. Więc przeanalizuj czy rutyna was nie dopadła a nie zwalaj na naszą klasę. Portali randkowych jest cała masa..

Gość zły jak szlag..
do tej pory ukladalo nam sie bardzo dobrze, nie wiem co sie z nia takiego stalo, czy tej pajac ma na nia taki wplyw czy co? nie dopuszczalem do tego by w naszym zwiazku byla rutyna przeciez...

Gość jadę
jestes zly na nk ... powinienies na dziewczyne. pogadaj z nia czego jej brakuje. niech sie zastanowi i ci powie co wg niej jest nietak, a nie szuka sobie nowego, bedac z toba. sam okreslisz, czy jest sens dalej kontynuowac ten zwiazek

Gość wystarczy
powiedz,co o tym myslisz badz facetem z jajami !!!

Gość idz z nim na solo

Gość zły jak szlag...
dalem jej wybor..on albo ja.. odeszla.. powiedziaa, ze jej nie wierze..

Gość jadę
to niezle ... to po cholere powiedziala ci o tym kolesiu z nk. wywolala konflikt ... i sobie poszla. szybko sie zdecydowala. wybrala nieznajomego zamiast Ciebie. przykro mi. ale moze faktycznie bylo cos nietak miedzy wami. pomysl, czy czasem nie chciala z Toba pogadac, a Ty nie reagowales. to sobie znalazla nowego. zreszta ... nie wiem jak bylo miedzy wami.

Gość spuść ją w otchłań niebytu
jednym słowem olej su czysko wredne, ma ochote na gibala na nieswoim koniku to jej wybór..., tylko mam nadzieje , ze ten kolo okaże sie być mierną wietnamska podróbą faceta... a wtedy łezka sie zakręci w oczku... OLEY