Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być lżejsza

75/170 OD JUTRA DEFINITYWNY KONIEC Z ŻARCIEM, ZACZYNAM ZDROWĄ DIETE

Polecane posty

wszysko szło jak trzeba, aż do wieczora. miałam gości. zjadłam prawie połowe malej pizzy, dużo ptasiego mleczka and loda. buuuuuuuu ;((((((

Ewelinkaa nie łam się🌻 przed chwila skończyłam jeść:pół litra lodów na późna kolacje.pocieszam sie troche bo gdzies tu na forum czytałam , ze organizm więcej energii zuzywa do ogrzania lodów niz przyjmuje jej w postaci energetycznej , czy jakos tak:P jesli to prawda to niby powinno wyść na zero:P

wiadomo, że ci co żrą, co mało aktywni na forum :)) chcę być lżejsza: kiedyś chciałam tracic na wadze poprzez chłodzenie się. skończyło się to anginą, stąd metoda, jak na mój gust mało skuteczna :)) ale może tobie pomoże. poza tym lody to nie aż taka tragedia jak np. pierogi i sernik, które to zaraz zjem :)))))) najlepiej odchudzać się od poniedziałku. wiadomo :))

ja tam się odchudzam :) mało tego narzuciłam sobie, że przez najblższe 2 tygodnie ścisła dieta. byle do wakacji i bikini :)) kto ze mna??? i jeszcze pytanie: czy procz mnie i chce byc lzejsza nikogo tu juz nie ma. hop hop!!! a glonka, gdzie ty jestes?

jestem, jestem. moja diete co kilka dni diabli biora:( chora jestem, siedze w domu i jem, bo co tu innego robic? ale zauwazylam, ze zoladek mi sie troche skurczyl, bo juz nie mieszcze w siebie tyle ile wczesniej:) ostatnio pol mojego obiadu oddalam mezowi bo juz miejsca nie mialam:) i to mnie cieszy:D co do lodow, wczoraj wlasnie w tv slyszalam na tvn Style ze lody odchudzaja, ale nie czekoladowe! ze dobrze jest zjesc same lody zamiast jednego posilku. aha, i lody musza byc na mleku zrobione a nie na czyms tam innym. przed chwila zjadlam sniadanko, kanapke z serem plesniowym, i caly czas mysle o frytkach!!!! na obiad mam zupe kalafiorowa, a mi po glowie glupie frytki chodza!!!!

nie przejmuj się glonka, ja kilka razy w ciagu diety wyladowałam w mcdonaldsie własnie ze wzgledu na frytki;), i co gorsza nie kończyłam na frytkach:P wpadki trzeba wkalkulowac w odchudzanie,i jakby nigdy nic dalej starać się trzymać dietę, inaczej nigdy nie schudniemy!!! jestem po kanapce z łososiem, i cos mnie niepokojąco żołądek pobolewa:( chyba dzisiaj już nic nie przełknę.

glonka: ty się uaktywniasz tylko wywołana do odpowiedzi :)) ???? frytki to pikuś w porównaniu z tym co ja wczoraj zjadłam w ataku depresji :))) wieczor zakończyłam wpuszczając soebie bita śmietaną wprost do ust :))) i popijając cola (jakiś alkohol by się przydał :))) tak więć, jak dla mnie dziś jest znowu poniedziałek :)) na śniadanko suchar ;(

mozecie przepytywac, alczkolwiek nie obiecuje ze prawde powiem:P ja zadnych efektow nie widze mojego odchudzania:( jem mniej, slodyczy WOGOLE, tylko ruchu mi brak, ale myslalam ze wystarczy ze fizycznie w pracy robie. nie chce mi sie wieczorem jeszcze na spacery wylazic, a juz o bieganiu nie wspomne. zbyt leniwa jestem:) przeczytalam o lososiu i teraz o nim bede myslec:) ale mi ochoty narobilas!!!! a zakupy dopiero jutro popoludniu:(

u mnie wszytsko według planu. plus 3 martini i pół piwa. jak myślicie?? duży grzech, czy malutki?? nie chce sprawdzać ile to kalorii :)) w ogole to zdalam sobie sprawe, ze przez te ciagle przerywania diet, ja powinnam zmienic stopke, bo mam 1,2 kg wiecej :)) glonka: jak efeków nie ma to ty może strategie zmień. oczywiscie nie chodzi mi o jakaś aktywność fizyczną. ja jestem również przeciwniczką wszytskich sportów :)) tylko rolki mam, żeby sie lansować na promenadzie nad morzem :)) ale może bardziej regularnie jadać, albo więcej owoców i warzyw. tylko sie nie zniechęcaj :)) chce być lżejsza: a co tam u ciebie?? ty zawzieta jestes baba to pewnie super :))

dziewczyny, może ustalimy wspólnie któryś dzień tygodnia bądź miesiąca w którym bedziemy się zbiorowo wazyły, co myslicie??? takie systematyczne upublicznianie wagi może podnieść motywacje:P Ewelinkka - żaden tam wielki grzech, równowaga musi być;) dwie godzinki na rolkach zniwelują skutki :P glonka - nie znięchecaj się! przy ograniczaniu waga bardzo wolno, ale idzie w dół. wazysz się, czy poprostu naocznych efektów nie widzisz? co do ruchu to delikatnie mówiąc tez nie przepadam za jaka kolwiek formą ruchu, czasem sie zmuszam i troche poćwicze, raz na ruski rok wsiąde na rower, a atlas, bieznie, rower stacjonarny i cos tam jeszcze mam w piwnicy owiniete folią:P

chce byc lzejsza: pomysl z wazeniem super :)) szkoda tylko, ze zbiorowe wazenie ograniczy sie do nas 3 :))) jak dobrze pojdzie. wiec wyznaczmy jakis teramin. mysle ze biorac pod uwage nasze gzreszki lepiej bedzie robic to co 2 tygodnie. od teraz za tydzien??? zebysmy w razie czego zdazyly troszke schudnac :))) ale pomysl rewelacja i na pewno supermotywacja bedzie. bo poki co moja stopka nie zmieniona od 2 miesiecy chyba :)))

świetnie, a zatem wazymy się w przyszłą sobotę tj. 20.09.2008,a potem co 2 tygodnie, tylko żeby Glonka jeszcze nam tu potwierdziła gotowosc, a bedzie komplet:).Glonkaaaa Glonkaaaaa chodź do nas:) jak Wam weekend mija? u mnie mało dietetycznie, aczkolwiek bez szaleństw i bomb kalorycznych, a wczoraj w dodatku przeszłam około 20 km po piasku plazą!!!:) więc ogólny bilans wychodzi nienajgorzej.

plan z wazeniem bardzo dobry, ale na ta okazje bede musiala sobie wage zakupic:) oststnio wazylam sie jak zapisywali mnie tu do przychodni. jak mi pielegniarka powiedziala ile, to az deba stanelam, i od razu wyparlam to cyfre z pamieci:P tak wiec teraz nie wiem ile waze, wiec moze czas sie dowiedziec:) nie mam neta w tym tyg, dopiero po 21 wrzesnia, ale sprobuje jeszcze raz do biblioteki sie przejsc

ja efektow mojej diety nie widze. jadam jak w zegarku bo codziennie mam przerwy w pracy o tej samej porze. w weekend natomiast miedzy posilkami i zamiast kolacji wcinam ostatnio pomarancze i brzoskwinki. musialabym sie poruszac ale tak ciezko mi ten tylek z kanapy podniesc...

no wiec plan jest taki: kupuje wage, waze sie ( moze byc traumatycznie przezycie!!) i jak to tylko bedzie mozliwe-daje Wam znac ile przytylam:P trzymajcie sie. pa

dziewczyny, nie objadać się, obudźcie się, poniedziałek mamy;)!!! u mnie ciężko, od obiadu cały czas podjadam warzywka..kurcze niby juz dość długo ciagnę na diecie, schudłam troche, a apetyt bez zmian,czyli ogromny, :( chyba nic mi się żołdek nie kurczy.też macie takie dni, że zjadłybyście \"konia z kopytami\"???

obwieszczam że jutro przeprowadzam głodówkę, z wiadomych chyba wzgledów:P siedzenie na kanpie i podjadanie nie sprzyja odchudzaniu:P:P:P a Ty Glonka pracujac fizycznie i planując racjonalnie posiłki napewno schudniesz:).kupuj wage i rób sobie stopke:)

no i mam nareszcie neta:) ale widze, ze tu nikogo nie ma! mialo byc zbiorowe wazenie, a tu cisza... ja postanowilam przez najbllizsze 2 tyg ( do nastepnego wazenia) wagi nie kupowac. jestem teraz na zwolnieniu lekarskim, siedze w domu i jem, wiec nie chce sie dolowac moja waga. za tydz wroce do pracy, wezme sie znowu za siebie i licze na efekty:) wtedy sie pochwale:D no a Wy dziewczynki jakie macie usprawiedliwienie;)

dziewczyny, przepraszam za milczenie, ale mam mase rzeczy na głowie. nawet nie mogę się skupić na diecie. żartuje, trzymam ją :)) czasem coś podjem , ale z umiarem :)) na wadze ostatnio było 75,2 :) to nie to co w stopce, ale juz prawie. zrobilam stopke i szalalam, szalalam i prosze, sa teraz takie tego efekty :)) przez kilka dni chyba mnie treaz nie bedzie, bo wyjezdzam, ale zaraz po powrocie napisze ile przytylam :)))) glonka: gratuluje internetu !!! nie przejmuj sie tym wazeniem. odchudzasz sie i tylko moze byc mniej :)) pozdrawiam dziewczynki i trzymajcie sie dietki kurczowo :))

dzisiaj diety ni ma. na sniadanko popcorn, przed chwilka kanapeczka z lososiem, a na obiad bedzie spaghetti. za to dlugi spacer zaliczylam:) wiec az tak zle to nie jest:)

no i widze ze sama tu zostalam. przynajmniej moge zwalic moje niepowodzenia dietetyczne na Was:P obiecuje za to ze od poniedzialku znowu wracam do diety, bo znowu wracam do pracy:(

witam Panie. mam 17 lat ale niestety podobne wymiary.... mogę się przyłączyć? na zadne eefekty nie licze bo cierpie na chroniczny brak silnej woli i jestem uzalezniona od jedzenia ale chociaz poobserwuje topik jak to robię od dawna

mozesz mozesz:) ale moze jednak dasz rade i kilka kg zrzucisz. zawsze mozna sprobowac:) mnie troche mobilizuje to, ze mam sie przed kim tlumaczyc, no i ze moge sie pochwalic ile schudlam:)

szkoda, ze jeszcze nie mialam okazji, zeby sie pochwalic ile schudlam :(

skoro nikt tu nie zaglada, to moge sie przyznac, ze na obiad mam pizze:P