Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak na marginesie

zachowanie i ubiór na plaży...... Żenada!

Polecane posty

Dziś byłam z córką na plaży. Zachowanie niektórych osób woła o pomstę do nieba. Śmiecenie wokół siebie a wcześniej,gdy przyszli,szukali koniecznie czystego miejsca. Puszczanie malutkich dzieci bez ubrania,pieluszki...szok.Jedno z dzieci na stojąco \"wypróżniło\" się w piach! Ubiór...oczywiście jest indywidualną sprawą,ale chodzenie w zwykłym koronkowym biustonoszu (nie najpierwszej świeżości),takichże majtkach,czy panowie w zwykłych obwisłych slipach..... Jesoo!

Gość jakies 9 000 000
tak to tyko w Polsce, jak cygany, i ludzie z trzeciego swiata :(

Gość kręce kuprem
....i dlatego wolę się opalać nago w moim ogródku:)

Gość hennaaa
a mnie najbardziej denerwuja dzieci nie mowiac juz o dorosłych grających w piłke na plazy.. :O

Polska Polska :O ... U mnie na plaży chodzą bez biustonoszy :classic_cool: i nie przejmują się tym wogóleee :)

Czy też kąpanie psów wśród kapiących się ludzi i oburzenie na zwróconą uwagę.... Picie piwa,palenie papierosów-niby to na wolnym powietrzu,ale nie wszystkim dym odpowiada

Gość a co ci odpowiada
?

Polska Polska ... U mnie na plaży chodzą bez biustonoszy i nie przejmują się tym wogóleee Oczywiście,jeśli biust jest ładny i zadbany.Gorzej jesli sięga pępka :O

Odpowiada mi kulturalne przebywanie wśród ludzi. Odpowiada Ci to,o czym piszę...Twoja sprawa.Inaczej zaczniesz myślec,gdy jakieś dziecko nasika Ci na koc/ręcznik,czy połozysz recznik na psiej kupie.

Gość jdsbchdb
MNie najgorzxej wkurza palenie papierosow.Kurde wytrzaskałabym palaczy na plazy.Człowiek jedzie setki km nad morze aby zminic klikat na zdroswszy a taki dzioad,dziadowka kopca te faje nieopamietanie.

Gość aglisa
Niestety taka jest u nas kultura, a raczej jej brak. I potem polaka rozpoznasz bez problemu na granicą :P

Gość a co ci odpowiada
to zrób coś a nie na forum narzekasz :o w gadce to każdy mądry 🖐️

aglisa - dokładnie :P siedzę za granicą 4 lata i widzę z daleka Polaka :P zachowanie, akcent, wzrok, ubiór :D

Gość aglisa
no ciekawe co można z tym zrobić. Jak komuś zwrócisz uwagę to ci nawrzuca, zgodnie z kulturą w jakiej się wychował